Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Przychodzi facet do lekarza.

Siada, lekarz go bada.

Pacjent się pyta - Panie doktorze, jak sprawa z alkoholem ?

Na co lekarz - Przynosić przynosić

:)

---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

fajna la playa :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Przychodzi facet do lekarza.

Siada, lekarz go bada.

Pacjent się pyta - Panie doktorze, jak sprawa z alkoholem ?

Na co lekarz - Przynosić przynosić

:)

---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

fajna la playa :D

najlepsze jest to że miałem ją :grin::decayed:

Opublikowano
  • Autor
:polew::polew::polew::polew::naughty:
Opublikowano

taki ze mnie jebaka jest :polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:25 ----------

jebnie mrozem i sniegiem :whistling:

:arrow2:Pogodynka.pl - serwis pogodowy

Opublikowano

spoko Klysiu akurat jechalem i mi sie nudzilo to mowie a co zadzwonie sobie na pogawedke :decayed:

Opublikowano

Dj, co rezamy teraz? Servotronic? ;]

Opublikowano

właśnie zonk w tym, że dzisiaj nie zrezamy;/ Poniedziałek po południu, najdalej wtorek:)

Opublikowano
Pany - szykować się na jutro na imprezę i deklarować mi tutaj, kto jedzie;D

a co to za impreza ? :shock3:

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:58 ----------

:hi:

---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:59 ----------

no racja Tomku gowno mamy kupujemy inne ?? :decayed::decayed::decayed:

moze jakas RS :decayed: tylko najpierw znajdzmy jakis dobry i niewielki bank latwy do obrobienia

Pewna pani operatywna sąsiadka zarabiała godnie wyskakując z krzaków na spacerujące samotnie osoby zmierzające w kierunku szpitala wojewodzkiego w Zgierzu i pewnie nadal by zarabiała gdyby nie jedna podejrzliwa i odwazna Pani która zdarła jej z twarzy całe omaskowanie i rozpoznała w niej swoja sąsiadkę :grin::grin:

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ----------

:hi:Ci którzy narzekają na polską służbę zdrowia powinni przyjechać do NO i zobaczyć jak to się robi tutaj... 8miesieczne dziecko wymiotuje przez cały dzień, dzwonie do przychodni, żeby umówić na wizytę, pani miłym wyluzowanym głosem mówi, jaka temperaturka i co jadła i kazała zadzwonić za pół godzinki, dzwonie - w międzyczasie 3 spawy - pani znowu pyta, jaka temperaturka i co się dzieje z dzieckiem, kiedy w końcu straciłem cierpliwość, pani kazała przyjechać, 40minut czekania, aż lekarz przyjedzie... masakra... pan z Arabii Saudyjskiej przebadał małą... mówiłem mu, że w czerwcu w PL było to samo i wylądowała w szpitalu na 3 dni... a on mówi, że jest ok i w PL za bardzo panikują i do domu... ha det bra i c**j:facepalm:

Zgadzam się niestety :facepalm: po licznych takich doświadczeniach moich i znajomych stwierdziłam, że do Norwegii wrócę ale jako turystka ewentualnie do przyjaciół ale ni cholery nie dam rady tam żyć. Polscy dentyści też rządzą :grin: Kolega jak zjechał do mnie w lipcu ze spuchniętym polikiem to nasz dentysta powiedział mu - widać że pański dentysta ma super sprzęt ale jego praca równa się praktykantom na uczelni :decayed: nie zapłacił nic, nie mógl się tylko z nami piwka polskiego napić, dostał na drogę powrotną i powiedział, że szkoda że nie ma tyle urlopu żeby sobie przyjeżdżać i zęby ogarnąć.

Opublikowano

Ta kobita o której piszesz Magdalenah to sąsiadka mojego kumpla. Też był zaskoczony :grin: Tłumaczyła się ,że starciła pracę i nie miała co włożyć do gara, dlatego zmieniła profesję.

Opublikowano

dokładnie - impreza na działce:) Magda - Ty też jesteś zaproszona;]

Opublikowano
Ta kobita o której piszesz Magdalenah to sąsiadka mojego kumpla. Też był zaskoczony :grin: Tłumaczyła się ,że starciła pracę i nie miała co włożyć do gara, dlatego zmieniła profesję.

Jeszcze chwila i się okaże że ty jesteś moim sąsiadem :grin: DJ ja tam zamierzam do PEWEXu uderzyć :decayed:

Opublikowano

W Pewexie nie dostaniesz kiełby z ogniska oraz ziemniaków w popiele;D Piwa napijesz się tylko z wodą, a dodatkowo - jak za zboże;D Same pozytywne strony imprezy na działce, o ile tym razem zostaniesz do niedzieli:)

Opublikowano

Madzia a jaka ekipą idziesz ??

Opublikowano

qrde, dobrze, że przypominasz - kompa ma nadal Marcin - wczoraj u mnie był i zapomniałem zapytać;/

Opublikowano
qrde, dobrze, że przypominasz - kompa ma nadal Marcin - wczoraj u mnie był i zapomniałem zapytać;/

Na Pw zaraz go zapytam.

Opublikowano

Witam. Macie moze namiar na taniego lakiernika chce felgi na zime pomalowac jak najtaniej zeby bylo :P