Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 Przychodzi facet do lekarza. Siada, lekarz go bada. Pacjent się pyta - Panie doktorze, jak sprawa z alkoholem ? Na co lekarz - Przynosić przynosić ---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ---------- masz na rozweselenie tylko sobie powieksz http://s8.postimage.org/4zy08rg2p/tumblr_mduh4zk_Dh_R1rphzz2o1_1280.jpg fajna la playa
klysek Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Przychodzi facet do lekarza.Siada, lekarz go bada. Pacjent się pyta - Panie doktorze, jak sprawa z alkoholem ? Na co lekarz - Przynosić przynosić ---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ---------- masz na rozweselenie tylko sobie powieksz http://s8.postimage.org/4zy08rg2p/tumblr_mduh4zk_Dh_R1rphzz2o1_1280.jpg fajna la playa najlepsze jest to że miałem ją
klysek Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 taki ze mnie jebaka jest :polew: ---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:25 ---------- jebnie mrozem i sniegiem Pogodynka.pl - serwis pogodowy
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 spoko Klysiu akurat jechalem i mi sie nudzilo to mowie a co zadzwonie sobie na pogawedke
pocas Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Dj, co rezamy teraz? Servotronic? ;]
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 właśnie zonk w tym, że dzisiaj nie zrezamy;/ Poniedziałek po południu, najdalej wtorek:)
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Pany - szykować się na jutro na imprezę i deklarować mi tutaj, kto jedzie;D a co to za impreza ? ---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:58 ---------- ---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:59 ---------- no racja Tomku gowno mamy kupujemy inne ?? :decayed: moze jakas RS tylko najpierw znajdzmy jakis dobry i niewielki bank latwy do obrobienia Pewna pani operatywna sąsiadka zarabiała godnie wyskakując z krzaków na spacerujące samotnie osoby zmierzające w kierunku szpitala wojewodzkiego w Zgierzu i pewnie nadal by zarabiała gdyby nie jedna podejrzliwa i odwazna Pani która zdarła jej z twarzy całe omaskowanie i rozpoznała w niej swoja sąsiadkę :grin: ---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ---------- :hi:Ci którzy narzekają na polską służbę zdrowia powinni przyjechać do NO i zobaczyć jak to się robi tutaj... 8miesieczne dziecko wymiotuje przez cały dzień, dzwonie do przychodni, żeby umówić na wizytę, pani miłym wyluzowanym głosem mówi, jaka temperaturka i co jadła i kazała zadzwonić za pół godzinki, dzwonie - w międzyczasie 3 spawy - pani znowu pyta, jaka temperaturka i co się dzieje z dzieckiem, kiedy w końcu straciłem cierpliwość, pani kazała przyjechać, 40minut czekania, aż lekarz przyjedzie... masakra... pan z Arabii Saudyjskiej przebadał małą... mówiłem mu, że w czerwcu w PL było to samo i wylądowała w szpitalu na 3 dni... a on mówi, że jest ok i w PL za bardzo panikują i do domu... ha det bra i c**j:facepalm: Zgadzam się niestety po licznych takich doświadczeniach moich i znajomych stwierdziłam, że do Norwegii wrócę ale jako turystka ewentualnie do przyjaciół ale ni cholery nie dam rady tam żyć. Polscy dentyści też rządzą Kolega jak zjechał do mnie w lipcu ze spuchniętym polikiem to nasz dentysta powiedział mu - widać że pański dentysta ma super sprzęt ale jego praca równa się praktykantom na uczelni nie zapłacił nic, nie mógl się tylko z nami piwka polskiego napić, dostał na drogę powrotną i powiedział, że szkoda że nie ma tyle urlopu żeby sobie przyjeżdżać i zęby ogarnąć.
Teofilow90 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Mitsubishi Carisma 1,6 16v+LPG 2000rok.Lekko uszkodzona Zgierz ? Tablica.pl Dj obadaj to lekko puknięte po zrobieniu warte z 7/8 tys na szybko :]
Panda z Teksasu Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 ta impra to tam na działce?
riddick74 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Proszę http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/grudzien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-252658/
erosito Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ta kobita o której piszesz Magdalenah to sąsiadka mojego kumpla. Też był zaskoczony Tłumaczyła się ,że starciła pracę i nie miała co włożyć do gara, dlatego zmieniła profesję.
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 dokładnie - impreza na działce:) Magda - Ty też jesteś zaproszona;]
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ta kobita o której piszesz Magdalenah to sąsiadka mojego kumpla. Też był zaskoczony Tłumaczyła się ,że starciła pracę i nie miała co włożyć do gara, dlatego zmieniła profesję. Jeszcze chwila i się okaże że ty jesteś moim sąsiadem DJ ja tam zamierzam do PEWEXu uderzyć
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 W Pewexie nie dostaniesz kiełby z ogniska oraz ziemniaków w popiele;D Piwa napijesz się tylko z wodą, a dodatkowo - jak za zboże;D Same pozytywne strony imprezy na działce, o ile tym razem zostaniesz do niedzieli:)
cymek28 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 DJ.Jak tam sprawa z komputerem? Zapraszam chętnych do glosowania. http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/grudzien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-252658/
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 qrde, dobrze, że przypominasz - kompa ma nadal Marcin - wczoraj u mnie był i zapomniałem zapytać;/
cymek28 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 qrde, dobrze, że przypominasz - kompa ma nadal Marcin - wczoraj u mnie był i zapomniałem zapytać;/ Na Pw zaraz go zapytam.
Rafal1988Lodz Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam. Macie moze namiar na taniego lakiernika chce felgi na zime pomalowac jak najtaniej zeby bylo
Rekomendowane odpowiedzi