Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stoimy i podziwiamy swoje fury ;) czasami jakis grill sie rozpali, czasami ktos sie rozbije ale za kazdym razem jest wesolo :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

hhyhyh dokladnie :D :D :D

Marcin ma racje :)

a tyrolka za***ista ide na bank :D

Opublikowano

aha czyli ogulnie jest sympatycznie i wesoło czyli już nie moge sie doczekać tego mojego pierwszego spota

Opublikowano

na pierwszy raz to najlepiej z Seba_LDZ sie umawiac ;) jest delikatny :decayed: delikatny jak pistolet :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

grunt to dobry markieting :D :D :D;)

heheh taaa pewnie ja jestem nadwornym wszystkim w lodzi :D naprawiam sprowadzam kupuje gwalce i pozyczam takze fulll opcja ;)

Opublikowano
stoimy i podziwiamy swoje fury ;) czasami jakis grill sie rozpali, czasami ktos sie rozbije ale za kazdym razem jest wesolo :decayed:

jestem qrczaczek ciekaw kto sie rozbije? a nie zapomnieliscie o ESACH I RSACH ? :D

Opublikowano

aha no to dobrze wiedzieć że u seby jest full opcja przynajmniej wiadomo do kogo uderzać

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ----------

tylko może nie zaspecjalnie z gwałceniem

Opublikowano
  • Autor
:polew::polew::polew:
Opublikowano

a czy zdaża sie na tych spotach nieraz żeby nikogo nie było ?

Opublikowano

musisz zagladac na forum w niedziele i bedziesz wiedzial czy ktos podjedzie czy nie :)

@Seba <3 :*

Opublikowano

aha no to spoko będę sprawdzał

Opublikowano

mozesz przyjac zalozenie ze zazwyczaj ktos jest. wpadaj na spoty, nie ma sie czego bac :)

Opublikowano
  • Autor

Marcinq lofciam tesh ;P :> <3 :D

Opublikowano

Sebastianie i Marcinie jak Wy się kochacie... aż miło patrzeć:bicz::banan1::sexinbed::decayed::decayed::decayed::grin::grin::grin:

Opublikowano

Padlina zapaliła;) Niech tylko jutro się dogrzeje i oddaję... Trzeba przyjąć zasadę, żeby nie dotykać niczego poważniejszego w fordach, fiatach i francuzach;p

Opublikowano

piekny k**wa:D wydech jak bazooka:D sztacheta party impreza:D "jak widac tuningowany za granica.":D:D:D Oferta - Ford Focus - witam, mam do sprzedania forda focusa z roku 2000/01. Z wielka przykroscia musze go sprzedac bo nie mam czasu przy nim cos robic, a m.i

---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ----------

mylalem na poczatku, ze to tuba w bagazniku, ale to bojler od LPG:polew:

Opublikowano

nie wymieniaj słowa ford, bo się wk***ię;p

Opublikowano

hehe, nie no mam zasade, nigdy nie kupie auta na litere F:wink: poki co tylko niemieckie... no czesko-niemieckie tez:decayed:

---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------

piwko se walnij na rozluznienie:decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja pier**lę

ale jak gustowny i przemyslany byl montaz glosnikow w tylnej polce :D ja jebie :facepalm:

Z wielka przykroscia musze go sprzedac bo nie mam czasu przy nim cos robic, a m.in. cos zaczelo sie tluc i dymi silnik.

:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Bose:decayed: Widać przecież, że tuningowany za granicą;p szczawik...piwko chętnie, ale nie ma;/