Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spoko następnym razem poprawimy liczbę obecnych

Opublikowano

ilu Was było ??

3 :wallbash:

Nie ma się co łamać za jakiś czas do Was dołącze będzie nas 4 :> No i miejmy nadzieję, że inni koledzy też się zdecydują.

Opublikowano

tak to by mozna jakiegos grilika walnac ehhh ;) jak tylko pomysle to juz slina leci

Opublikowano

Spocik fajny szkoda że taka mała frekfencja może następnym razem zbierze się troche ludzi i żeczywiście można by odpalić jakiegos grila!

Kolego B4rt4s możesz jeszcze raz podać nazwe tej ulicy co klimatyzacje naprawiają bo jakoś mi się zapomniało :confused4: Po za tym sprawdziłem wszystkie bezpieczniki wlazłem pod auto i nic tam nie widać troche mnie to niepokoi.[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 08:49_________________________________________________

niesamowite sa te spoty lodzkie.... czas chyba na 2 forum sie zapisac :P dzieki tym co byli :)

Nie ma co się łamać myśle że trzeba dać się wykazać ludziom z Łodzi a po za tym uważam, że jak byśmy spotykali się częściej to wieksza grupa by do nas dołączyła :naughty:

Opublikowano

starorudzka 12 bodajze w duuza brame potem w pierwsza uliczke w prwo w tej brami i do konca tniesz. a potem juz zobaczysz kordon samochodow bo maja troche zamowien ;)

Opublikowano

Sorki za nieobecność :embarrassed: , na następny spocik napewno się pojawie :yes2:

Kolega Radziu Police ma racje częściej jak będą spoty to większa frekfencja.

Opublikowano

Sorki za nieobecność :embarrassed: , na następny spocik napewno się pojawie :yes2:

Wydaje mi się, że co dwa tygodnie taki spocik w niedziele mozna organizować!

Opublikowano

tylko nie kolo manu :P:P:P kolo geanta na wlokniarzy tam przy myjni. tam sie inni zbieraja tez no i jest wiecej miejsca niz pod manu;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że co dwa tygodnie taki spocik w niedziele mozna organizować!

Dobry pomysł , bo jak komuś cosik wypadnie to na następny przyjedzie.

Tylko miejsce i godz. padła propozycja przy geancie.

Opublikowano

Dzięki B4rt4s za kabelek trochę kombinowałem ale robiłem to po raz pierwszy i nic nie wychodzi jak byś bardzo potrzebował kabelek to napisz podrzucę i trzba wybrać inne miejsce spotkań

Opublikowano

mysle ze na nastepnym spocie. ja jutro do szczecina jade i wroce w piatek wiec probuj ;)

Opublikowano

Panowie ustalmy może spociki co dwa tygodnie czyli następny wypadałby 5.10.2008 godzina 16 była dobrą, ale teraz robi się coraz ciemniej więc proponuje wcześniej koło 13 :>

Opublikowano

Kurde, o 17 w niedzielę przeczytałem , że spot był o 16, a akurat miałem czas i chęci :).

Z mojej strony miejsce bez znaczenia, natomiast wydaje mi się, że o 13 to trochę wcześnie-pora obiadowa.

O 15 akurat zaczynają się polskie seriale brazylijskie, więc kobiety będą z głowy, tak więc 15-16 nie jest zła.

Ja jeszcze nie wiem czy 05.10 się zjawię, mam kawalerski u znajomego i nie wiem w jakim stanie będę :), ale na innych postaram się pojawić.

Pozdro.

Opublikowano

ehhh cholera grill za mna chodzi :D

Opublikowano

ehhh cholera grill za mna chodzi :D

dobry pomysł i jeszcze do tego jakiś browarek, tylko kto by mnie do domu odwiózł :kwasny:

Opublikowano

moja lalka tylko ze prawka nie ma :P

Opublikowano

Chętnie bym podbił na spot, ale dopiero 6 blachy dostane :embarrassed:

Opublikowano

to jak dzialamy cos w niedziele ?? bo bym vaga kcial ;)

Opublikowano

Z mojej strony nie ma problemu. VAGa mam, więc mogę zapuścić, tyle, że jak wspominałem to zależy od młodego, u którego

będę starszym...

Pozdrawiam