kanu Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 założyłem dziś ledy od Tomika do wnętrza i powiem że robią robotęhttp://s28.postimg.org/cquvracsp/IMAG0534.jpg no robia robia tez założyłem jakis czas temu dają radę, nocą jasno w aucie... zresztą tablica i postojówki też dobrze oświetlone
arko0426 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Hej,Ludziska potrzebuje kogoś kto mi zawirusuje Audi A3 1,9TDI, najlepiej z Łodzi lub okolic. Możecie kogoś polecić?? Najlepiej z hamownią. G-Lab lub opcjonalnie możesz na ul.1 Maja do Nagazu pojechać, pan Zdyb też ogarnie Twoją maszynownie no i hamownia lepsza niż u uysego w G-Labie... A ja polecam PROFESJONALNY CHIPTUNING SAMOCHODW,HAMOWNIA, USUWANIE FILTRW DPF/FAP z Pabianic. Może hamownia komuś nie odpowiadać, ale gościu ma pojęcie o tym co robi i znajomi robiąc wirusy u niego są mega zadowoleni, a autka doznają drugiej młodości
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 jak zwykle zachowałem się jak Cham i nie podziękowałem za kawiszcze Zatem spieszę w tej chwili i mega dziękuję Panie Sebosławie za kawiczsze
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 spoko loko Mario zawsze mozesz podjechac kawka czasem gorsza (jak dzisiaj) czasem lepsza
marcindlug Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 moj nowy, dwukomorowy kolektor ssacy jest bling, jest shine
bartek1605 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 http://i.imgur.com/mjcAxDn.jpgmoj nowy, dwukomorowy kolektor ssacy jest bling, jest shine co to daje
marcindlug Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 co to daje przeplywy panie, przeplywy no i +10 do piczomagnesu
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 ... A wiecie, że wczoraj był tu Pyton? ;D ---------- Post dopisany at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany at 09:15 ---------- macie dwa filmy dla śmiechu;) ---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ----------
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Od juttra dostępne ramki rejestracyjne V-engine;D 4,5/szt;]
Rekomendowane odpowiedzi