endrike Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Liczy sie obecność a nie auto Auto endrike jest w takim stanie że aż wstyd mi było koło niego parkować również miło poznać kogoś kto już jest po tej chorobie i moze cos doradzic fajnego jak najbardziej do zobaczenia Oj tam, nie jest takie ładne,tylko je umyłem . Tak to w pewnym stopniu choroba, tylko nie każdy to potrafi zrozumieć.Jak będziesz chciał o coś kiedyś podpytać to pisz,jak będe wiedział to podpowiem .Pozdrawiam
Bartas Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 a to co endrike w końcu swojego auta się dorobił ??
Magdalenah Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 :hi:bry ---------- Post dopisany at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:38 ---------- Jak tylko moj parch bedzie ukonczony to bede sie pojawial przeciez nie podjade lupo na spot a4 ja tam hondą byłam i nie krzyczeli
DeeJay_Kill Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Broda - sto lat. Jak rozumiem, dopiero się obudziłeś Ja wczoraj byłem na Festiwalu orkiestr dętych w Głownie i nawet jakieś wyróżnienie dostaliśmy:D Zadzierzgnięte zostały nowe znajomości i co by nie mówić - powrót autokarem był weselszy, niż dojazd na miejsce:) Minus był taki, że na spota nie dojechałem, bo o 20 się kończył przegląd, ale i tak by był kierowca potrzebny. Podsumowując - weekend udany:)
kanu Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 a ja wczoraj 2 komunie.... masakra i jeszcze sajgon w robocie dziś...
endrike Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 a to co endrike w końcu swojego auta się dorobił ?? panie że raz pojawiłem się Żony polo to nie znaczy że mi auto opierdzieliła i kupiła sobie . Pozdrawiam
Magdalenah Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 :hi:bry , widzę Seba zarobiony to smaperstwo nie zyje
Seba_LDZ Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 kurde no cos tak jakos mlyn jakis taki ze cos o cos oj
kanu Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 kto tam wczoraj po 19 z klubowymi ramkami z rejestracja z koncowka EL...7KE turlal sie obok placu niepodległości w stronę wólczańskiej? na rowerkach z juniorem stałem i czekałem na zielone przy przejściu dla pieszych...
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 już jadłem, ale szynka wygląda na całkiem smaczną;p
marcindlug Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Przecie to polnaga baba :/ to jest forum motoryzacyjne! Tu o autach sie rozmawia!
kanu Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 ale, żeby mieć siłę za kółkiem śniadanko rano trzeba zjeść...
Rekomendowane odpowiedzi