Magdalenah Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Kiedy jakiś spot ?Może jutro bo ja już nie byłem chyba w c**j .......Teraz wolne może każdy wygospodaruje te. 1h Co wy na to czarnuchy ? Spoko byle bez sterczenia na parkingu Dajcie znać czy bierzecie kalendarze to puścimy jedną przesyłką
xXPiotrekXx19 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 mnie niestety nie będzie na zlocie, mały problem z audi
klysek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 znaczy jakiś lokal? Go go magnes albo kfc
krolikrob1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 I coś się dziś będzie działa bo nie wiem czy palić swój traktor:)
Vidia Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja bym przyjechał tylko nie wiem jeszcze gdzie i o której ?
krolikrob1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 No to tak jak ja:) Rowniez mam troche czasu ale nie wiem gdzie i o ktorej:)
marcindlug Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Spoty grupy łódzkiej w zasadzie nie odbywaja sie juz. Ja jezdze na spoty vaglodz - parking auchan na jana pawla (real dawny, przy kfc) w kazdy czwartek o 19. Przyjezdza kilka sztuk audi
xXPiotrekXx19 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Kiedy jakiś spot ?Może jutro bo ja już nie byłem chyba w c**j .......Teraz wolne może każdy wygospodaruje te. 1h Co wy na to czarnuchy ? Spoko byle bez sterczenia na parkingu Dajcie znać czy bierzecie kalendarze to puścimy jedną przesyłką cześć jeżeli by nie było problemu to ja bym chętnie wziął 2 naklejki 3D i mogło by to pójść jedną przesyłką zawsze to dla każdego by było coś taniej
Magdalenah Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami Spoty grupy łódzkiej w zasadzie nie odbywaja sie juz. Ja jezdze na spoty vaglodz - parking auchan na jana pawla (real dawny, przy kfc) w kazdy czwartek o 19. Przyjezdza kilka sztuk audi Marcin spoty bandy lodz odbywają sie zawsze na zlotach ogolnopolskich
bartek1605 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami Spoty grupy łódzkiej w zasadzie nie odbywaja sie juz. Ja jezdze na spoty vaglodz - parking auchan na jana pawla (real dawny, przy kfc) w kazdy czwartek o 19. Przyjezdza kilka sztuk audi Marcin spoty bandy lodz odbywają sie zawsze na zlotach ogolnopolskich bo do łodzi jest daleko
xXPiotrekXx19 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami dobra to już do niego piszę za kw rozliczymy się przy odbiorze
marcindlug Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Marcin spoty bandy lodz odbywają sie zawsze na zlotach ogolnopolskich Wiem wiem na letnim bylem to poznalem troche zycia
klysek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami Spoty grupy łódzkiej w zasadzie nie odbywaja sie juz. Ja jezdze na spoty vaglodz - parking auchan na jana pawla (real dawny, przy kfc) w kazdy czwartek o 19. Przyjezdza kilka sztuk audi Marcin spoty bandy lodz odbywają sie zawsze na zlotach ogolnopolskich Albo na Helu teraz będzie od jutra do piatku
Magdalenah Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 a to tylko wybrańcy w sensie VIPów wypijcie i za mnie czyli za tych co nie mogą
klysek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) a to tylko wybrańcy w sensie VIPów wypijcie i za mnie czyli za tych co nie mogąNie ma problemu wypić zdrówko twoje walniemy nie raz nie dwa Edytowane 29 Grudnia 2014 przez klysek
Magdalenah Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 oczywiście , zdrówka nigdy za wiele Marcin spoty bandy lodz odbywają sie zawsze na zlotach ogolnopolskich Wiem wiem na letnim bylem to poznalem troche zycia Bardzo zacnie teraz czas na zimowy
Rekomendowane odpowiedzi