Kimi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 co sie stalo ?? Przyjedzie Mario to sam opowie :wallbash:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 ty nie no gadaj bo sie zaczalem stresowac nie rob tak[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:53_________________________________________________Kimi nie wprowadzaj nerwowej atmosfery gadaj bo mimo ze juz pyknalem zaraz wsiade w auto i tam pojade do Ciebie
chriss Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:59_________________________________________________Seba ty to nie płacz tylko wstaw tego delfinka do ciepłego parkingu o spryski odrazy zaczną gadać
Magdalenah Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 hej, kto mi podmieni przyciski w klimatroniku ? mam instrukcje tylko sie boje
chriss Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Kasiu jak tam Adaś mam nadzieje że lepiej
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Seba - mówiłem... Weź sobie zrób herbatę i ją PYK'nij, a pozostałą wodę z czajnika wlej do jakiegoś naczynia i potem do zbiornika od płynu sprysków. Nie zamarznie, bo jest plus. Musi odpuścić po jakimś niedługim czasie.
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 co sie stalo ?? Przyjedzie Mario to sam opowie :wallbash: nie ma o czym mówić jutro będziemy myśleć
chriss Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 hej, kto mi podmieni przyciski w klimatroniku ? mam instrukcje tylko sie boje Madzia wyjaśniłaś sprawę otarcia autka ? co ty za przyciski chcesz wymieniać
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 hej, kto mi podmieni przyciski w klimatroniku ? mam instrukcje tylko sie boje Madzia wyjaśniłaś sprawę otarcia autka ? co ty za przyciski chcesz wymieniać pewno + i -
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 co sie stalo ?? Przyjedzie Mario to sam opowie :wallbash: nie ma o czym mówić jutro będziemy myśleć Mario siemka mow tu zaraz o co kaman :bicz3:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 21:17_________________________________________________jak nie pomoze parking to leje wode
Kimi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 hej, kto mi podmieni przyciski w klimatroniku ? mam instrukcje tylko sie boje Madzia wyjaśniłaś sprawę otarcia autka ? co ty za przyciski chcesz wymieniać pewno + i - Madzia instaluje w klimatroniku nowe opcje: [ Popraw makijaż ] [ Nałóż maseczkę ] [ Masaż stóp ] [ Masaż całego ciała ] [ Bicze wodne ]
Kimi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 I jeszcze jeden, ale jako dżentelmen nie napisze jaki
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 no to wlasnie ten tylko w wersji delicate :naughty:
Kimi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 No i zamiast pomóc Madzi to sobie z niej zrobiliśmy seryjnie jaja i poszła [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 21:42_________________________________________________DJ_K, Ty masz takie uzdolnione paluszki, może byś tam Madzi pomógł przy tym klimatroniku, co?
chriss Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jedzie pięciu Niemców samochodem marki Audi Quatro. Przekraczają granicę włoską. Celnik ogląda dokumenty i orzeka: - Jeden z was nie może przekroczyć granicy! - Dlaczego? - pytają Niemcy. - Bo to jest Audi Quatro. - Ale samochód jest zarejestrowany dla pięciu osób! - ripostują Niemcy. - Nic z tego, nazwa mówi quatro, więc tylko czterech. Wkurzony kierowca Audi mówi: - Słuchaj kretynie, chcę mówić z twoim przełożonym, może on nie jest tak głupi jak ty! - Oczywiście - odpowiada celnik - ale bedziesz musiał poczekać, aż skończy kłócić się z dwoma pasażerami Fiata Uno
Kimi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jedzie pięciu Niemców samochodem marki Audi Quatro. Przekraczają granicę włoską. Celnik ogląda dokumenty i orzeka: - Jeden z was nie może przekroczyć granicy! - Dlaczego? - pytają Niemcy. - Bo to jest Audi Quatro. - Ale samochód jest zarejestrowany dla pięciu osób! - ripostują Niemcy. - Nic z tego, nazwa mówi quatro, więc tylko czterech. Wkurzony kierowca Audi mówi: - Słuchaj kretynie, chcę mówić z twoim przełożonym, może on nie jest tak głupi jak ty! - Oczywiście - odpowiada celnik - ale bedziesz musiał poczekać, aż skończy kłócić się z dwoma pasażerami Fiata Uno
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :notworthy: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi