Kimi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bry wieczór, Panie Sebastianie Seba, ja bym się tej firmy bał na Twoim miejscu :polew: Konkurencja jak ch.... [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 22:22_________________________________________________ Przy okazji, kojarzysz konkurs Webstar Festival ?
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 no kojarze tylko mi nie mow ze maja jakiegos webstara
Kimi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 no kojarze tylko mi nie mow ze maja jakiegos webstara No nie, akurat to moja firma zdobyła, znaczy się nasza produkcja - serwis drogerienatura.pl dostał Webstara 2010 w kategorii "Zdrowie i uroda" [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 22:35_________________________________________________ Dobra, ja spadam, a jutro już piąąątuuuuniooooo Dobranoc wszystkim
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Mario, nie gadaj, że Ci wszywkę zobili Nie no - myślę, że tak źle nie jest:)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 22:53_________________________________________________Chłopaki, przysłali mi protokół z Interrisku. W ogóle nie uwzględniono tam porysowanej szyby przedniej, co postaram się wyjaśnić... Macie jakieś doświadczenia z takimi protokołami? Szkoda nie jest w ogóle wyceniona, tylko mam wypisane pewne uszkodzone elementy...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 eehhh ku#@$#$@ z tymi baranami wlasnie tak jest :/ odwolaj sie od tego kurde to sa ludzie przyjdzie nic nie powie wyjdzie i gowno napisze kurde az mi cisnienie skacze
bartek1605 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 pisz do nich o ponowne oględziny z powodu nie uwzględnionego w protokole szkody ........... itd. przy okazji zobacz jaką robocizne uwzględnili i też napisz, że jest za mało itp. itd
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 i zwroc uwage ze jest to audi nie polonez bo moze mial brudne piksy kolezka
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Napisałem właśnie maila, w którym skorygowałem nieścisłości i poprosiłem o skorygowanie protokołu tak, żebym mógł go podpisać. W dziale "Uwagi" w protokole, mam wpisane "opony Nokian WR 205....". Nie wiem, po co coś takiego, ale chyba chodzi im o to, czy jechałem na letnich, czy zimowych. Widać, że zabierają robotę do domu, bo protokół został wysłany po 21....[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:21_________________________________________________Bartku - oni nie przesłali mi kosztorysu, a protokół - tam nie ma nic o kwotach za uszkodzone części, ani za robociznę - napisałem, że proszę o wskazówki, jak dalej postępować
bartek1605 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 tak czy inaczej, najpierw dostajesz protokół oględzin - od którego masz się w tej chwili odwołać a oględziny muszą się odbyć ponownie później muszą przysłać ci kosztorys
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że nie będzie musiał kolejny raz przyjeżdżać, żeby robić ponowne oględziny - robił przecież zdjęcia szyby i mówiłem kolesiowi, że polałem auto po tej szybie ciepłą wodą, żeby mógł zobaczyć uszkodzenia szyby. Nie chodzi mi o wyciągnięcie kasy z ubezpieczalni, tylko o rzetelny i uczciwy protokół oraz taką samą wycenę - praktycznie wszystko się zgadza, poza tym, ze w protokole nie widnieje uszkodzona szyba i rynienka ściekowa prawa
bartek1605 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 musi przyjechać jeszcze raz, chyba że ma jakiś ślad na kliszy i zapomniał tego wpisać[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:40_________________________________________________ UWAGA ZDJĘCIA Z BIBY PSZTRYK
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Aloha ewryciało Piąąątuuuuuuuuuniooooo !!!! :dance: :dance: :dance: :dance:
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Buenos Dias:) Lecę się "uczyć", a Wy tam posciemniajcie w pracy
MarianekZg Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Aloha ewryciało Piąąątuuuuuuuuuniooooo !!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :hi: heheh wreszcie się doczekaliśmy :wink4: :decayed:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 07:48_________________________________________________ Buenos Dias:) Lecę się "uczyć", a Wy tam posciemniajcie w pracy Buenos Aires DJ :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 :hi: :dance: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 07:56_________________________________________________ :polew: :polew: zlukalem zdjecia elegancko bylo rozbroily mnie dwa ostatnie zdjecia i ten grubasek na ostatnim :polew: :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ósmy rządek, środkowe zdjęcie - w tle za Magdalenah widać tę czarną, co mi się podobała :rolleyes: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 08:06_________________________________________________ Gruby na ostatnim jest kox, ale kto to kufa jest? :mysli: Ja go nie pamiętam
MarianekZg Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ósmy rządek, środkowe zdjęcie - w tle za Magdalemah widać tę czarną, co mi się podobała :rolleyes: Kimi daj już spokój z tymi d*pami :polew: :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ósmy rządek, środkowe zdjęcie - w tle za Magdalemah widać tę czarną, co mi się podobała :rolleyes: Kimi daj już spokój z tymi d*pami :polew: :polew: :polew: Oj tam oj tam... Dobra, spadam do roboty
Rekomendowane odpowiedzi