MarianekZg Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 z Vag-iem czekam na propozycje :naughty: :naughty: oczywiście dostosuje się
tliner Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 mam do was pytanie: otóż ostatnio przez przypadek nacisnąłem po zapaleniu silnika przycisk od klimatyzacji i coś zaczęło charczeć i rzęzić - po chwili wyłączyłem klimę i od tego czasu po naciśnięciu przycisku nic się nie dzieje - gwiazdka gaśnie - w ogóle się nie zapala i klimatyzacja nie dział. wiecie co to może być? co się stało? może to mieć związek z wymianą rozrządu i wszystkich pasków? bo tylko to było ostatio robione i nic mi innego nie przychodzi do głowy - może coś uszkodzili :/
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 z Vag-iem Ufff, już myślałem że będziecie biegać w całkiem fajnej bieliźnie....
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 mam do was pytanie: otóż ostatnio przez przypadek nacisnąłem po zapaleniu silnika przycisk od klimatyzacji i coś zaczęło charczeć i rzęzić - po chwili wyłączyłem klimę i od tego czasu po naciśnięciu przycisku nic się nie dzieje - gwiazdka gaśnie - w ogóle się nie zapala i klimatyzacja nie dział. wiecie co to może być? co się stało? może to mieć związek z wymianą rozrządu i wszystkich pasków? bo tylko to było ostatio robione i nic mi innego nie przychodzi do głowy - może coś uszkodzili :/ Hmmm, za słabo napięty pasek od sprężarki klimy? Ale tam chyba jest automatyczny napinacz Bartki są biegłe w te klocki [br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 14:18_________________________________________________ Siema Smoczyco
bartek1605 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 odnośnie klimy pewnie łożysko padło :gwizdanie: Mario 18 Tulipan przy Piłsudskiego
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 W garazu klime sprawdzales? Musi byc >5 stopni, zeby ja odpalic, wiec to raczej jest problem. Co do napinacza - jest tylko mechaniczny, manualny - nie automatyczny.
MarianekZg Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 odnośnie klimy pewnie łożysko padło :gwizdanie: Mario 18 Tulipan przy Piłsudskiego rozumiem, że dziś o 18-tej :mysli: ????????????????
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 W garazu klime sprawdzales? Musi byc >5 stopni, zeby ja odpalic, wiec to raczej jest problem. Co do napinacza - jest tylko mechaniczny, manualny - nie automatyczny. Czyli jest ryzyko złego napięcia paska No ale ekspertem od klimy nie jestem, więc się tu nie będę lansował
chriss Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 jestem [br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 14:37_________________________________________________no to co spot dziś pod Tulipanem może się jeszcze załapie
MarianekZg Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 ma się rozumieć ok. jestem na 18.00 :wink4: klysiu jak byś chciał też podjechać to mogę zajechać i cię zabrać :naughty:
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 A ja spadam do Staruszków Narka, miłego spocenia, chopaki
MarianekZg Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 A ja spadam do Staruszków Narka, miłego spocenia, chopaki miłego rezania nowego kompa A props chopaki są w agencjach towarzyskich, a my jesteśmy młode wilki :polew: z naciskiem na wilki :polew:
chriss Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Koledzy mam pytanko jaki będzie rozmiar opony przy feldze 17" jeśli teraz mam felgę 16" i oponę 205/55 ????[br] Mario 225/45 R17
MarianekZg Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Koledzy mam pytanko jaki będzie rozmiar opony przy feldze 17" jeśli teraz mam felgę 16" i oponę 205/55 ????[br] Mario 225/45 R17 dzięki :notworthy:
Seba_LDZ Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 no i jak tam Pany ze spotem i vagowaniem ??
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 no i jak tam Pany ze spotem i vagowaniem ?? Chyba mają ciężko z powrotem, wracałem pół godziny temu od rodziców i jeździ się super, tylko te cykory sunące wszystkimi pasami 20 na godzinę wszystko psują
Bartas Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 nie macie w swoich firmach jakis gratisowych kalendarzy zeszytowych, zeby byl jeden dzien na stronie ?
Rekomendowane odpowiedzi