DeeJay_Kill Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 zależy - zdarzenie miało miejsce 26.11. Mają 30 dni na wybulenie odszkodowania. Ostatni protokół został sporządzony 9.12 i nie zgodziłem się z nim, więc poprosiłem o jego poprawę i dalsze instrukcje. Nie odpisał mi ziomek, więc dzisiaj ponowiłem prośbę o kontakt
bartek1605 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 źle przeczytałeś przepisy, 2 tygodnie ma rzeczoznawca od chwili zgłoszenia mu tego, 30 dni na decyzje po wykonaniu oględzin, wypłate mogą zrobić nawet po 3miesiącach od zapadnięcia decyzji
Kimi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 a ja zaraz znajde ta dupeczke zagladnij za chwile [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 15:40_________________________________________________no i mam zuzanna z albo suzana albo wiele innych [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 15:42_________________________________________________ :slina: A co powiesz o Moniczce ? Albo Amy Reid? Troszke już "przechodzona", ale daje radę [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 18:29_________________________________________________ cyt Kimiego: Kasia, ja jestem specjalistą od zmywania, odkurzania, prasowania i mysia podłóg, jakby co Dobrze wiedzieć Polecam się, jakby co referencje może wystawić Szanowna Małzonka :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kimi moniczka wypas Amy ma kosmiczne cialo i :slina:
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no co tam, co tam mili państwo ??????????[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 20:30_________________________________________________aż miło popatrzeć jak wskazówka stoi cały dzień na 90*C :cool1: :cool1: a klimatronik na auto trzyma 20*C :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 20:32_________________________________________________ :doh1: :doh1: dobry wieczór Pani Basiu :wink4:
Adrenalina Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 źle przeczytałeś przepisy, 2 tygodnie ma rzeczoznawca od chwili zgłoszenia mu tego, 30 dni na decyzje po wykonaniu oględzin, wypłate mogą zrobić nawet po 3miesiącach od zapadnięcia decyzji a przypadek Killa to AC czy OC?
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 źle przeczytałeś przepisy, 2 tygodnie ma rzeczoznawca od chwili zgłoszenia mu tego, 30 dni na decyzje po wykonaniu oględzin, wypłate mogą zrobić nawet po 3miesiącach od zapadnięcia decyzji a przypadek Killa to AC czy OC? siemka zwalil mu sie znak na auto kiedy przejezdzal nieopodal
Adrenalina Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 zaraz się okaże że go zaatakował z nienacka
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 no w sumie to tak bylo :decayed:
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 zaraz się okaże że go zaatakował z nienacka można tak powiedzieć bo to było wieczorem - normalnie się na niego zaczaił chyba :polew:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 20:47_________________________________________________cholera w sumie nie ma się z czego śmiać :no: :no:
Adrenalina Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 zaraz się okaże że go zaatakował z nienacka można tak powiedzieć bo to było wieczorem - normalnie się na niego zaczaił chyba :polew: yyyyy.... a gdzie Twoja poprzednia wypowiedź ?
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 hehehehe i pozamiataly wszystkie 3
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 zaraz się okaże że go zaatakował z nienacka można tak powiedzieć bo to było wieczorem - normalnie się na niego zaczaił chyba :polew: yyyyy.... a gdzie Twoja poprzednia wypowiedź ? wywaliłem bo mi się żle zacytowało a później już nie chciałem kombinować no no a myślałem, że nikt nie zauważy :wink4: :> :> :> :cool1:
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jak tak czytam Wasze wypowiedzi, to się zastanawiam, czy nie zaskarżyć znaku z powództwa cywilnego
Kimi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jak tak czytam Wasze wypowiedzi, to się zastanawiam, czy nie zaskarżyć znaku z powództwa cywilnego Co się będziesz bawił, wsiadamy w auta i robimy znakowi wjazd na chatę z bejsbolami :polew: Właśnie wróciłem od Teściowej, parę fotek z miasta Łodzi :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 21:21_________________________________________________Jakość fiutkowa, standardowo, więc dodam, że widok przedstawia Aleja Włókniarzy w kierunku na Zgierz, robione z jezdni w kierunku na Katowice. Dobrze, że zawinąłem "na cwaniaka" na skrzyżowaniu z Liściastą i pojechałem do Zgierskiej, bo pewnie stałbym tam do teraz [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 21:23_________________________________________________ Jeszcze coś dla Seby: Black Angelica (Rumunia) :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 noo mysle ze sie nadaje ale zdjecia z drogi to moja tasma klejaca robi lepsze
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kimi koniecznie poproś Mikołaja o telefon z lepszym aparatem :polew: ewentualnie noś ze sobą normalny aparat bo dość często cykasz foty na mieście :wink4:
Rekomendowane odpowiedzi