Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze ma obowiązek liczyć oryginalne części, bo takie były w Twoim aucie przed wypadkiem, a istotą sprawy jest przywrócenie stanu sprzed wypadku.

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Gość SpongeBob
Opublikowano

obowiązek to może oni maja ale tego nie robią np mojemu tacie w poniedzialek zrobili wycene policzyli zderzak zamiennik ktory kosztuje 980zl a w asu 2300

Opublikowano

Niech tata pisze odwołanie od tej wyceny - ma do tego pełne prawo.

Opublikowano

siemka, Bart ma racje z nimi trzeba walczyc i sie upierac znajomi tez naprawiali a3 i walna ksenon ponad 2 kola za lampe zaplacili i im zanizyli cene odwolali sie i dali rade :)

takze reasumujac trzeba dochodzic i walczyc o swoje bo oni zawsze beda robic tak zeby oni byli do przodu :)

Opublikowano
:hi: Hello
Opublikowano

ty żyjesz??? :shocked:

Opublikowano

ty żyjesz??? :shocked:

Ledwo co. Ostatnio sypiam po 3-4 godziny :blink: Dopiero wróciłem z trasy i wpadłem zobaczyć co u Was słychać :wink4:

Opublikowano

ojjj to masz duuuużo czytania[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 20:55_________________________________________________

kimi? dotarłeś ?????????????

Eheś :gwizdanie:

O 19-tej, po prawie dwóch godzinach. :disgust:

Zwracam honor Madzi i Mariuszowi - na mieście padaka :disgust:

Ale miałem spotkanie z Kłysiem za to :D

Idę pieszo do Placu Wolności, bo widze, że Zgierska stoi, to sobie myślę, pojadę tramwajem. No i esesman od Kłysia, jak tam wracam z pracy. Dzwonię no i gadka szmatka, Kłysiu że stoi w korku na Zachodniej i żebym nie szedł do tramwaju, bo stoją w obie strony pokonane przez biały puszek.

No dobra, myślę sobie, dojdę do Zachodniej przy Legionów, może na 96 się załapię. No i idę sobie spacerkiem, podziwam piękno zimy, jaram fajeczki i tak wesoło docieram do skrzyżowania Zachodniej z Legionów. Stoję przy pasach, a tu w koreczku toczy się zielona B-piątka z Kłysiem na pokładzie :decayed:

Pomachaliśmy sobie i pojechał :D

W czasie, gdy ja doszedłem PIESZO, SPACERKIEM z Placu Kościelnego do Zachodniej on przejechał kilka przecznic :tongue4:

Aha, w najnowszym numerze miesięcznika GT (taki o tuningu) jest artykuł o RS4 Cantony :good: :good: :good:

Opublikowano

grubo a w warszawie nic nie pada :) ale padalo tez jest niezla sraka na ulicach :):D

Opublikowano

grubo a w warszawie nic nie pada :) ale padalo tez jest niezla sraka na ulicach :):D

No tu standard - miasto stanęło :D

Opublikowano

no no :D Kimi widze ze tylko my tu pracujemy na ta grupe lodzka ;P

Opublikowano

no no :D Kimi widze ze tylko my tu pracujemy na ta grupe lodzka ;P

No co zrobić, co zrobić... :gwizdanie:

:>

Opublikowano

:> [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 22:18_________________________________________________wszyscy spia ?? no bez kitu :)

Opublikowano

ja nie śpię :wink4: idę coś pyknąć bo właśnie nie mogę usnąć

oooooooo właśnie lapek mi zameldował, że za ok. 14 minutek padnie :confused4: :confused4: :confused4::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no to nie poszalejesz

;)

[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 23:49_________________________________________________nie mam co pykac juz :(

Opublikowano

no i już po pyk-nięciu

Seba spadam, miłej nocki i uważaj na serek Brie :polew: :polew: :polew::good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

heheh bardzo smieszne z tym serkiem :P:D spokojnej ja dzisiaj mam ciezka noc :( kupa roboty :(

lo dzizas a juz 1 :( masakra bedzie a no zpomnialem sie pochwalic doszla w koncu paczuszka :D

mam nowy podlokietnik sterowanie lusterk sterowanie szyb i blokadke i otwieranie centralnego :D

tylko montowac :D :D :D [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 00:37_________________________________________________no to teraz to juz pewnie na bank nikogo nie ma :(

Opublikowano

ja jeszcze jestem :tongue4: