Seba_LDZ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 heheheh a mnie Kii wzruszyla Twoja historia bez kipy nie bylo takiego smutnego PYK nigdy :polew: :polew: :polew: :polew: zjadlem m a to przez pokera pewnie mialo byc KIMI
kachnazgierz Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam ciepła rodzinnego ogniska, spokoju ducha i dobroci serca, zapachu choinki i domowego ciasta. Abyście w tym ciągłym pośpiechu znaleźli chwilę na zadumę nad tym, co w życiu jest najważniejsze. A Nowy Rok niech pozwoli odważnie realizować plany i marzenia . Życzą Miśki :>
zlota1977 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ale się napisałaś :gwizdanie: śliczne życzenia
Kimi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam wszystkich Jak tam przygotowania do Wigilii? :>
klysek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 no ja wlasnie pakuje prezent dla Ewci
Kimi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ty jak pierogi ulepiles juz Ja w Święta zawsze mam tournee po rodzinie, więc jadę "na gotowe" :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Łódź Z racji tego że zaczynamy wigilijny dzionek, chcialam Wam wszystkim życzyć zdrowych i radosnych Świąt, pachnacych igliwiem, aromatycznymi piernikami i rodzinnym ciepłem, i pomimo że to nie jest najważniejsze, to niech każdy znajdzie pod drzewkiem to co sobie wymarzył.
Seba_LDZ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 nie no wzruszyly mnie Twoje zyczenia
Kimi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Łódź Z racji tego że zaczynamy wigilijny dzionek, chcialam Wam wszystkim życzyć zdrowych i radosnych Świąt, pachnacych igliwiem, aromatycznymi piernikami i rodzinnym ciepłem, i pomimo że to nie jest najważniejsze, to niech każdy znajdzie pod drzewkiem to co sobie wymarzył. Dziękuję, dziękuję :buziak: :buziak:
Adrenalina Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 nie no wzruszyly mnie Twoje zyczenia nie rób sobie jaj, to poważna sprawa jest
Seba_LDZ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 nie no wzruszyly mnie Twoje zyczenia nie rób sobie jaj, to poważna sprawa jest hehhe nie robie powaznie napisalem
Kimi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 A ja się wzruszyłem Waszym wzruszeniem ;(
klysek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ;( ale jaik ja sie wzruszylem az sobie lykne pieroga z tego wszytskiego
Adrenalina Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ;( ale jaik ja sie wzruszylem az sobie lykne pieroga z tego wszytskiego zostaw pierozki, bo zjesz wszystko przed czasem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi