Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:13_________________________________________________ A, tak przy okazji, ja jutro też pracuję, jak Biedronka
Panton Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 A, tak przy okazji, ja jutro też pracuję, jak Biedronka Nie jesteś sam...
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 A, tak przy okazji, ja jutro też pracuję, jak Biedronka Nie jesteś sam... Dzięki ;( [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:26_________________________________________________Panton, jak chcesz znać moją opinię - na avatara daj AH-64 Apache'a
Panton Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:26_________________________________________________Panton, jak chcesz znać moją opinię - na avatara daj AH-64 Apache'a Avatar jest tymczasowy.....
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:26_________________________________________________Panton, jak chcesz znać moją opinię - na avatara daj AH-64 Apache'a Avatar jest tymczasowy..... No to od razu wal w laseczki, jakbyś zmieniał :naughty: Dobra, ja na razie spadam, odezwę się na przerwie. Czyli co - dzisiaj pęka 1500 stron, tak? Narka
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 huh no to musimy ladnie napykac [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:41_________________________________________________no to ja powiem powinno byc na olimpiadzie !
norbuja Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Szefo poszedł, można ściemniać Ale żeście nastukali przez te kilka godzin Adzia, no no, coraz więcej ciekawych rzeczy się dowiaduję Kimi do roboty a nie sciemniasz i lapiesz najwyzsze noty na forum Oj tam oj tam Swoje zrobiłem na dziś [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 16:32_________________________________________________ Kolego norbuja, zapraszamy My nie gryziemy OK,dzięki za zaproszenie.Na razie tak sobie przeglądam forum i czytam Wasze dialogi Chętnie się "spocę" z Wami,jeśli nie macie nic przeciwko
Adrenalina Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Szefo poszedł, można ściemniać Ale żeście nastukali przez te kilka godzin Adzia, no no, coraz więcej ciekawych rzeczy się dowiaduję Kimi do roboty a nie sciemniasz i lapiesz najwyzsze noty na forum Oj tam oj tam Swoje zrobiłem na dziś [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 16:32_________________________________________________ Kolego norbuja, zapraszamy My nie gryziemy OK,dzięki za zaproszenie.Na razie tak sobie przeglądam forum i czytam Wasze dialogi Chętnie się "spocę" z Wami,jeśli nie macie nic przeciwko
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Basia jak tam ??[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 10:59_________________________________________________norbuja Ty to z poczatkowej gwardii jestes chyba co ??
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tzn? Norbert mam na imię siema Seba milo mi chodzi mi o to ze chyba najdluzej tu jestes jeszcze przed nami wszystkimi albo pomylilem niki bo cos mi sie wydawalo ze tam mocno na pcozatku kolo 20ej strony cos pisales czyli jakis rok 2007 Czesc Aniu
zlota1977 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 to już tyle łódzkie istnieje :shocked: :gwizdanie: cześc Seba
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tzn? Norbert mam na imię Witam Norbert Cieszę się, że nas odwiedziłeś Będziesz mile widziany na spotach oraz oczywiście klubowych imprezach Tyle na temat kurtuazji. Teraz standardy: napisz parę słów o sobie oraz zapodaj jakąś dupeczkę :naughty: :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tzn? Norbert mam na imię Witam Norbert Cieszę się, że nas odwiedziłeś Będziesz mile widziany na spotach oraz oczywiście klubowych imprezach Tyle na temat kurtuazji. Teraz standardy: napisz parę słów o sobie oraz zapodaj jakąś dupeczkę :naughty: :naughty: jhahahahahhahaahhahah
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 No co się śmiejesz Seba, lepiej od razu pokazać Koledze, z kim ma do czynienia :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:03_________________________________________________ Nie ma to, jak bi-em-dablju z szyberem :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi