Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Seba, to może Kachnę z tego zdjęcia na stole bilardowym walniemy w baner? :kox: :kox:
zlota1977 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Seba, to może Kachnę z tego zdjęcia na stole bilardowym walniemy w baner? :kox: :kox: jestem za
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 Seba, to może Kachnę z tego zdjęcia na stole bilardowym walniemy w baner? :kox: :kox: no wlasnie o tym mowie ;P Ponton jeszcze wyjdzie ze sie znamy PONTON :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 norbuja, jak tam, wpadniesz jutro na spota? :gwizdanie:
zlota1977 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 BARTOLLEMIU wiemy to przez duże stężenie alkoholu we krwi
Bartas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 juz zeszlo, teraz by sie przydalo wyspac panton mi sie dziwnie pisze :gwizdanie:
norbuja Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 norbuja, jak tam, wpadniesz jutro na spota? :gwizdanie: Pod Manu? O której?
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 juz zeszlo, teraz by sie przydalo wyspac panton mi sie dziwnie pisze :gwizdanie: No, a cudowanie z literkami i cyferkami, żeby napisac B4rt4s dopiero jest dziwne :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 18:32 _________________________________________________ norbuja, jak tam, wpadniesz jutro na spota? :gwizdanie: Pod Manu? O której? No właśnie nie wiem, pod Manu to będzie kiszka z miejscami na parkingu. Ale możemy zaryzykować. To co, Manufaktura? Aha, no i 18, tak?
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dobry w nowym roku Siema byku :naughty: :naughty: Jak Sylwek?
chriss Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dobry w nowym roku Siema byku :naughty: :naughty: Jak Sylwek? wow dopiero dotarłem ale mnie łep napier
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 bartas bylo zajete Peszek To co, może nie kombinujmy, tylko jak nasz wspaniały, nowy baner głosi - REAL Jana Pawła, 18 ?
chriss Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 jakieś spotkanie widzę sie jutro szykuje tak ?
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 bartas bylo zajete Peszek To co, może nie kombinujmy, tylko jak nasz wspaniały, nowy baner głosi - REAL Jana Pawła, 18 ? ja jestem za
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 jakieś spotkanie widzę sie jutro szykuje tak ? Chriss, laska w banerze wszystko Ci powie :decayed: :decayed:
chriss Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 jakieś spotkanie widzę sie jutro szykuje tak ? Chriss, laska w banerze wszystko Ci powie :decayed: :decayed: nie wiem bo trochę późno ta 18 tym bardziej ze to niedziela a nie sobota
Rekomendowane odpowiedzi