chriss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 czyli to trudne pytanie było albo nie pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 wszystko pamiętam ja zjeżdzałam po muszli klosetowej [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 18:47_________________________________________________złota gorzka powaliła złotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 znalazłaś słuchacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 taaaa, znalazłam :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 18:51_________________________________________________nie wiem co to jest ale ile razy pije z Kasią to łapie zgona chyba chce jej dorównać ale bezskutecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 im to chyba nikt nie dorówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ciężko będzie im dorównać ale zawsze można próbować [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 18:55_________________________________________________trening czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 pierd...trening więcej z nimi nie pije :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 co się cieszysz ??? będę jak Ty kawkę z expresu sączyć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 wyrwałem się z nałogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 co się cieszysz ??? będę jak Ty kawkę z expresu sączyć :gwizdanie: Zdecydowanie wybrałbym filiżankę kopi luwak.... nie wiesz co dobre kobieto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ciekawe czy w łodzi to oferują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 wiem Panton, kawka u Miśków expresso paluszki lizać :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 pierd...trening więcej z nimi nie pije :> Jeszcze będziesz się prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no napewno :gwizdanie: za nisko upadam po piciu z wami P.S. dopisałam Wam Michasia do pokoju w BT ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no napewno :gwizdanie: za nisko upadam po piciu z wami P.S. dopisałam Wam Michasia do pokoju w BT ;( :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no napewno :gwizdanie: za nisko upadam po piciu z wami P.S. dopisałam Wam Michasia do pokoju w BT ;( :shocked: :shocked: jednak :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Aloha ewryciało Pilnowany jestem, że ja jebe Nawet na chwilę się w pracy nie moge wbić, bo zaraz sapią Ale spoko loko, czytam wszystko, choćbym miał do nocy siedzieć - każdy post przeczytam Nic się nie ukryje Nawet czający się benny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 kto mi po krotce stresci co sie dzisiaj dzialo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 kto mi po krotce stresci co sie dzisiaj dzialo :gwizdanie: Rano poranek z Valentiną, potem droczenie się z Magdalenah, potem wspomnienia Złotej z wizyty u Miśków w Zakopcu i ile kto może wypić i czemu Kachna najwięcej, a teraz cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi