Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja tam tym pogodynkom nie wierzę... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale mi możesz uwierzyć, widziałam na własne oczy
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale mi możesz uwierzyć, widziałam na własne oczy nom bylo bylo widzisz Basia obiecuje ze nastepnym razem Cie poslucham :embarrassed: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale mi możesz uwierzyć, widziałam na własne oczy nom bylo bylo widzisz Basia obiecuje ze nastepnym razem Cie poslucham :embarrassed: :gwizdanie: yyyy.... tutaj akurat zaćmienie miałam na myśli
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Basia gratulacje dla Stanleya :oklaski: B4rt4s i Kimi rowniez gratsy :oklaski: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 09:06_________________________________________________ ale mi możesz uwierzyć, widziałam na własne oczy nom bylo bylo widzisz Basia obiecuje ze nastepnym razem Cie poslucham :embarrassed: :gwizdanie: yyyy.... tutaj akurat zaćmienie miałam na myśli aaa heheh no dobra
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 A to Basia nasza sprawdzona, klubowa pogodynka?
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 A to Basia nasza sprawdzona, klubowa pogodynka? a jak Basia jest najlepsza z najlepszych
Adrenalina Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 A to Basia nasza sprawdzona, klubowa pogodynka? a jak Basia jest najlepsza z najlepszych Seba, już tak nie cukruj
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zaraz Kimi wpadnie ze swoim "Porankiem z Valentiną" i skończy się brak tematów...
Adrenalina Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no no ... jak my już tak o pogodzie, to kiepsko musi być
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 to ja tu skladam gratulacje a tu mi nie cukruj no ;([br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 09:22_________________________________________________swoja droga juz po 9ej Kimi zaspal do roboty na bank
Bartas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dziekujemy Ci.... Sebo... zamiast deski wez kajak :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 ehhh sero wdziecznosci zero...
Adrenalina Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 :notworthy: Seba w imieniu Stasia
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 :notworthy: Seba w imieniu Stasia oj przestan przestan
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 A co to za Staś..... znamy go? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 09:35_________________________________________________Kimi się pojawił.....
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Aloha ewryciało Witamy w Poranku z Valentiną, dziś w czerni :naughty: :naughty: Panton, do doopy mam to łącze, rano wstaję, a tam wielki człon :kwasny: Spróbuję dzisiaj z pracy cichaczem wrzucić, tutaj jest 1MB up
Adrenalina Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 A co to za Staś..... znamy go? to moja druga połówka :cwaniak1:
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panton, do doopy mam to łącze, rano wstaję, a tam wielki człon :kwasny: Spróbuję dzisiaj z pracy cichaczem wrzucić, tutaj jest 1MB up Ja widziałem w nocy, że się połączenie zerwało (pewnie po stronie dostawcy był jakiś restart w nocy) ale już Tobie nie pisałem.... [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 09:48_________________________________________________ A co to za Staś..... znamy go? to moja druga połówka :cwaniak1: ahaa...to wszystko jasne... myślałem, że to Twój synek.... hehee..
Adrenalina Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panton, do doopy mam to łącze, rano wstaję, a tam wielki człon :kwasny: Spróbuję dzisiaj z pracy cichaczem wrzucić, tutaj jest 1MB up Ja widziałem w nocy, że się połączenie zerwało (pewnie po stronie dostawcy był jakiś restart w nocy) ale już Tobie nie pisałem.... [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 09:48_________________________________________________ A co to za Staś..... znamy go? to moja druga połówka :cwaniak1: ahaa...to wszystko jasne... myślałem, że to Twój synek.... hehee.. yyyy... no nie mój ma jakieś 20mm, i jeszcze nie wiadomo czy to synek
Rekomendowane odpowiedzi