chriss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dobra ogarnąłem ten wieczorno-poranny spam
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dobra ogarnąłem ten wieczorno-poranny spam To teraz Ci został jeszcze przedpołudniowy
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 <BeLpHeR>U faceta neuron ma bardzo prostą budowę. Wejście-->Przetwarzanie-->(TAK / NIE / CH.J MNIE TO INTERESUJE) U pań to jest bardziej skomplikowane: Wejście-->Przetwarzanie-->Oczekuj na sygnał z 50 innych neuronów--> (TAK / CHYBA TAK / MOŻLIWE / SAMA NIE WIEM / TY ZDECYDUJ / JAK CI SIĘ TO PODOBA / ALE NA PEWNO? / ZAPYTAM JOLKĘ / MOŻE I NIE / PEWNIE NIE / NIE, ALE W SUMIE TAK / CHYBA NIE / RACZEJ NIE / PRAWIE NA PEWNO NIE / NA PEWNO NIE / STANOWCZO NIE / CZY KTOŚ MNIE SŁUCHA?) U kobiet wygląda to zupełnie inaczej niż u nas... one często przy prostych operacjach 0/1 wpadają w pętle for(i=0;if(t=100);i++), która jest skopana... towarzyszą temu wycieki pamięci dlatego kobieta potrafi się zwiesić lub trzeba soft przeładować (zresetować). :>
chriss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 <BeLpHeR>U faceta neuron ma bardzo prostą budowę. Wejście-->Przetwarzanie-->(TAK / NIE / CH.J MNIE TO INTERESUJE) U pań to jest bardziej skomplikowane: Wejście-->Przetwarzanie-->Oczekuj na sygnał z 50 innych neuronów--> (TAK / CHYBA TAK / MOŻLIWE / SAMA NIE WIEM / TY ZDECYDUJ / JAK CI SIĘ TO PODOBA / ALE NA PEWNO? / ZAPYTAM JOLKĘ / MOŻE I NIE / PEWNIE NIE / NIE, ALE W SUMIE TAK / CHYBA NIE / RACZEJ NIE / PRAWIE NA PEWNO NIE / NA PEWNO NIE / STANOWCZO NIE / CZY KTOŚ MNIE SŁUCHA?) U kobiet wygląda to zupełnie inaczej niż u nas... one często przy prostych operacjach 0/1 wpadają w pętle for(i=0;if(t=100);i++), która jest skopana... towarzyszą temu wycieki pamięci dlatego kobieta potrafi się zwiesić lub trzeba soft przeładować (zresetować). :> zresetować :polew:
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panton, a to znasz? #define TRUE FALSE //Happy debugging suckers [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 13:01_________________________________________________Dobra, zjadłem, spadam
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Na szczęście wśród kobiet są wyjątki i tych jak wy to nazywacie w świecie samochodowym "perełki" warto szukać....
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 13:36_________________________________________________chce do domuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 qrde, przysłali mi odmowę wypłaty odszkodowania i to dopiero, jak sam się zapytałem o postęp w sprawie mailem... Odwołam się na pewno od tej decyzji, ale muszę to jakoś sensownie uzasadnić... http://postimage.org/image/1w4679tac/
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 qrde, przysłali mi odmowę wypłaty odszkodowania i to dopiero, jak sam się zapytałem o postęp w sprawie mailem... Odwołam się na pewno od tej decyzji, ale muszę to jakoś sensownie uzasadnić... http://postimage.org/image/1w4679tac/ A możesz napisać coś więcej na temat tej sprawy.
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 do ide czytac spam z poltora dnia wiec troche moze mi to zajac
chriss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 czytaj czytaj [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:56_________________________________________________Seba przeglądnąłeś te fotki
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 qrde, przysłali mi odmowę wypłaty odszkodowania i to dopiero, jak sam się zapytałem o postęp w sprawie mailem... Odwołam się na pewno od tej decyzji, ale muszę to jakoś sensownie uzasadnić... http://postimage.org/image/1w4679tac/ skad ja znam te ich odwołania, mnie idczak dal juz kosztorys za naprawde teraz czekam na rzeczoznawce sadowego i im wysle jak nie ide do sadu z nimi. Oni mi daja 2680 a idczak wycenil naprawe tego na 14600:D mala roznica jest
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 qrde, przysłali mi odmowę wypłaty odszkodowania i to dopiero, jak sam się zapytałem o postęp w sprawie mailem... Odwołam się na pewno od tej decyzji, ale muszę to jakoś sensownie uzasadnić... http://postimage.org/image/1w4679tac/ skad ja znam te ich odwołania, mnie idczak dal juz kosztorys za naprawde teraz czekam na rzeczoznawce sadowego i im wysle jak nie ide do sadu z nimi. Oni mi daja 2680 a idczak wycenil naprawe tego na 14600:D mala roznica jest normalka... kombinują by dać jak najmniej..... a że tyle baranów na tym świecie to wiesz jaką mają skuteczność tej metody?
Bartas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to Ci ladnie idczak policzyl :polew:
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 idczak wycenil naprawe tego na 14600 Że co ? :blink: :blink:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 czytaj czytaj [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:56_________________________________________________Seba przeglądnąłeś te fotki tak przegladalem musze je obrobic bo tam czesc jest w bpm a to za duzo wazy kurde mam zapiz*ziel maly bo robie sobie wolne i wszyscy chca wszystko na juz :/ [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 17:46_________________________________________________ idczak wycenil naprawe tego na 14600 Że co ? :blink: :blink: to tutaj idczak tez chyba poplynal w druga manke hyhyhy walneli ceny ze ja pitole bedziesz mial pol nowego auta
chriss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 idczak wycenil naprawe tego na 14600 Że co ? :blink: :blink: Żeby tak robił jak sie ceni :polew: no ale to jes ASO a wpis w książkę serwisową-bezcenny
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dobrze rozpoznaję przepustnicę w swoim TFSI chłopaki? http://postimage.org/image/1o1nfxcec/ http://postimage.org/image/1o1xd5fd0/
Rekomendowane odpowiedzi