Bartas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 sery przywiezione ? okowita dla klubowiczow tez ??
kachnazgierz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 sery przywiezione ? okowita dla klubowiczow tez ?? tylko drajwera miej przy sobie na najbliższym spociku :naughty: :decayed: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:56_________________________________________________syry som, okowita tyż heeeeeeeejjjjjjjjjjj [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:57_________________________________________________ to gdzie michaś teraz jesteś?
zlota1977 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 sery przywiezione ? okowita dla klubowiczow tez ?? zabrakło zlota wypiła :polew:
Amster Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kasia -ja w Krakowie ale w firmie:(a Anula chyba juz w domciu a i ktoś wypił całą Złotą w Zakopcu hahaha
Bartas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 pijak a kazdy pijak to.... :gwizdanie:
Amster Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 każdy pijak to morderca wątroby.....swojej:)eeeeee zlota---Ty chyba cos wiesz -tylko nie chcesz powiedziec:)
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kimi kiedy robimy taka sesje jak to co masz na fb? ??
kachnazgierz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 walcie się :naughty: :naughty: :polew: Ania jak jest tylko możliwość to :naughty: :naughty: nikt nie traci czasu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 walcie się :naughty: :naughty: :polew: Ania jak jest tylko możliwość to :naughty: :naughty: nikt nie traci czasu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i o to chodzi zdrowa mlodziez :polew: :>
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kimi kiedy robimy taka sesje jak to co masz na fb? ?? Taką gangsterkę ?
MarianekZg Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kimi kiedy robimy taka sesje jak to co masz na fb? ?? Siemka Seba - co to za sesja :naughty: nie ma mnie na fb - można ją jakoś luknąć :cool1:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kimi kiedy robimy taka sesje jak to co masz na fb? ?? Taką gangsterkę ? nooo ja juz mam za soba hmmm moze gdzies znajde zaraz zdjecie nie mam co prawda takiej profeski w miare bo niemialem jeszcze aparatu wtedy ale tez smiesnie bylo fajne foty [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:19_________________________________________________ Kimi kiedy robimy taka sesje jak to co masz na fb? ?? Siemka Seba - co to za sesja :naughty: nie ma mnie na fb - można ją jakoś luknąć :cool1: sesja taka ale al capone zaraz moze cos znajde to pokaze cymbal ze mnie SIEMA MARIO TESKNILEM
zlota1977 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 walcie się :naughty: :naughty: :polew: Ania jak jest tylko możliwość to :naughty: :naughty: nikt nie traci czasu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: znowu się chcesz do mnie przytulać???
MarianekZg Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kimi kiedy robimy taka sesje jak to co masz na fb? ?? Taką gangsterkę ? kimi podrzuć pare fotek :kox:
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Widze że nie próżnowaliście cały dzień dzisiaj hehe ja już nadrobiłem straty w czytaniu forum i jestem na bierząco mniejwięcej zazdroszcze Wam tych głów do picia naprawde:D ja to ekonomiczny chłopak jestem 5 piw i po imprezie
MarianekZg Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witka Seba [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:21_________________________________________________ Widze że nie próżnowaliście cały dzień dzisiaj hehe ja już nadrobiłem straty w czytaniu forum i jestem na bierząco mniejwięcej zazdroszcze Wam tych głów do picia naprawde:D ja to ekonomiczny chłopak jestem 5 piw i po imprezie piwo pić też trza umić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 kto skroci co sie t udzisiaj dzialo :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi