DeeJay_Kill Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Mnie też tam wpisujcie na bibę;D
Bartas Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no jak impreza bez Janko muzykanta mogla by sie odbyc :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 szkoda, że to jest sobota, w czwartki jest karaoke, w piątki starsza muza a w soboty "nowoczesna" ja bym się pisała na czwartek
kachnazgierz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a kto przywozi harmoszkę? [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 16:50_________________________________________________ przebieramy się jakoś karnawałowo, czy klubowo ? [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 16:50_________________________________________________a może po porostu nie będziemy pić - nikt nas wtedy nie pozna :polew:
kachnazgierz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 i będzie jak na stypie :gwizdanie:
zlota1977 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 raczej nikt się nie dogada z tego co pamietam na ostatniej bibie ktoś nie pił i gadało mi sie z nim bardzo dobrze no chyba że on mnie nie rozumiał :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Niewielu było abstynentów, ale to chyba nie o mnie chodziło;o Co do biby - jeśli gra tam jeszcze Wrona, to myślę, że się z nim dogadamy:) Karaoke też byłoby bardzo fajnie, ale czwartek nie wszystkim raczej pasuje.
zlota1977 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 DJ chodziło o bibe na której wogóle Ciebie nie było ale kierowca chyba wie ze to o nim
Bartas Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 czwartek by pasowal gdyby po nim byla sobota
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 czwartek by pasowal gdyby po nim byla sobota To co, może trzydniówkę zrobimy ? :naughty: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 17:43_________________________________________________Lista uzupełniona :gwizdanie: Stroje raczej klubowe, nie? [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 17:49_________________________________________________Kurde, nawet nie zapytałem: bartek1605 i DJ_K - sami będziecie, czy z jakimiś Paniami ?
MarianekZg Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kochana Adrenalino :) Ogniki świeczek zdobią tort urodzinowy Drżący blask ich rozsnuwa nastrój wspomnieniowy Świeczki te, choć minionych już lat są symbolem Niech będą w Twoim życiu jasnym reflektorem Każdy rok, choć był inny, był tak samo ważny Bo każdy wiek człowieka jest wiekiem poważnym Coraz więcej rozumiesz, wciąż wiedzieć chcesz więcej Coraz bardziej masz wprawne i pomocne ręce Zbierasz swoje doświadczenia, wciąż uczysz się żyć Jednak w życia labiryncie trudno znaleźć nić Tę, która by pomogła pułapki ominąć Czyhające na ciebie z niewiniątka miną Nie przejmuj się guzami, choć tak mocno bolą Złe pokusy pokonuj swoją silną wolą Wszystkie smutki, radości których wciąż doznajesz To, można rzec inaczej- życie swe poznajesz Niech więc Twoje marzenia zawsze się spełniają Niechaj wszyscy wokoło zawsze Cię kochają Niechaj z Tobą w parze zawsze szczęście chodzi W pracy i w czasie relaksu zawsze się powodzi Życzę też Tobie w tym dniu uroczystym Byś ten świat poznawała zawsze z sercem czystym Czyste serce to przecież jest czyste sumienie Stokroć razy ważniejsze niż marzeń spełnienie Miśki :wink4: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz:
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 BASIA MA DZIŚ URODZINY !!!! :kox: :kox: Z tej okazji Wszystkiego Najlepszego życzę Tobie ja
Adrenalina Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ;( jeżu... dziękuję :buziak: :buziak: normalnie się wzruszyłam ... [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 18:58_________________________________________________Miśki - to piękne
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Baziu Wszystkiego Najlepszego!![br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________Kimi mnie proszę na liste dopisac:)
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Baziu Wszystkiego Najlepszego!![br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________Kimi mnie proszę na liste dopisac:) Samego czy z dziewczyną? :naughty: :naughty:
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Baziu Wszystkiego Najlepszego!![br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________Kimi mnie proszę na liste dopisac:) Samego czy z dziewczyną? :naughty: :naughty: sam kobita ma szkole
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Baziu Wszystkiego Najlepszego!![br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________Kimi mnie proszę na liste dopisac:) Samego czy z dziewczyną? :naughty: :naughty: sam kobita ma szkole Dopisany
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Baziu Wszystkiego Najlepszego!![br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________Kimi mnie proszę na liste dopisac:) Samego czy z dziewczyną? :naughty: :naughty: sam kobita ma szkole Dopisany no i podziekował
Rekomendowane odpowiedzi