DeeJay_Kill Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dopisz Kimi do mnie +1....Przyjadę z keyboardem Co do urodzin Basi, o których się w tym momencie dowiedziałem.... Basia...Wierszyk już wkleiły miśki, Bartek wkleił herbaciane róże, to czego ja Ci mogę życzyć...? Przede wszystkim tego, aby każdy dzień był lepszy od poprzedniego i żeby coraz bardziej chciało się żyć. Na pewno będzie Ci do tego wszystkiego potrzebne zdrowie, życzliwość i ludzki uśmiech, który w zasadzie już nie długo będzie gościł na Twej twarzy częściej z racji narodzenia nowego klubowicza:D Niech Ci Mikołaj przyniesie jakąś nową furkę z fotelikiem z tyły i sprawi, żeby niczego nie brakowało i żebyś optymistycznie podchodziła do życia:) Wszystkiego Najlepszego w dniu Twoich urodzin
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 co tam sie dzisiaj wydarzylo A, ktoś ma urodzinki :gwizdanie: Listę na imprezę robimy - wpisać Cię z Ewą?
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 co tam sie dzisiaj wydarzylo A, ktoś ma urodzinki :gwizdanie: Listę na imprezę robimy - wpisać Cię z Ewą? no juz poszedl opiperz na prv
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 co tam sie dzisiaj wydarzylo A, ktoś ma urodzinki :gwizdanie: Listę na imprezę robimy - wpisać Cię z Ewą? no juz poszedl opiperz na prv Ale ja dostałem ? Czy Jubilatka ?
Adrenalina Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Baziu Wszystkiego Najlepszego!! Co do urodzin Basi, o których się w tym momencie dowiedziałem.... Basia...Wierszyk już wkleiły miśki, Bartek wkleił herbaciane róże, to czego ja Ci mogę życzyć...? Przede wszystkim tego, aby każdy dzień był lepszy od poprzedniego i żeby coraz bardziej chciało się żyć. Na pewno będzie Ci do tego wszystkiego potrzebne zdrowie, życzliwość i ludzki uśmiech, który w zasadzie już nie długo będzie gościł na Twej twarzy częściej z racji narodzenia nowego klubowicza:D Niech Ci Mikołaj przyniesie jakąś nową furkę z fotelikiem z tyły i sprawi, żeby niczego nie brakowało i żebyś optymistycznie podchodziła do życia:) Wszystkiego Najlepszego w dniu Twoich urodzin :notworthy: wielkie dzięki za życzonka Panowie
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wyjasniło się. Ja dostałem juz polecial buziak na zgode
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wyjasniło się. Ja dostałem juz polecial buziak na zgode Przyjął się
Adrenalina Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wyjasniło się. Ja dostałem juz polecial buziak na zgode a ja ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________też chcę buziaka [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________
bartek1605 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jakoś tak ujowo składać życzenia bez gorzałki :gwizdanie:
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wyjasniło się. Ja dostałem juz polecial buziak na zgode a ja ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________też chcę buziaka [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________
klysek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jakoś tak ujowo składać życzenia bez gorzałki :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jakoś tak ujowo składać życzenia bez gorzałki :gwizdanie: nie marudzić! ...ja nie moge, to prosze się ze mną jednoczyć w bólu
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jakoś tak ujowo składać życzenia bez gorzałki :gwizdanie: nie marudzić! ...ja nie moge, to prosze się ze mną jednoczyć w bólu
zlota1977 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Basiu STO LAT!!!!!!!!!!!! Dużo zdrówka Tobie i potomstwu Słyszałam że pijemy za dwóch ( GRATULACJE) :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Rekomendowane odpowiedzi