bartek1605 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 to zostaniemy przy jasnych http://26.media.tumblr.com/tumblr_kzo7evifh61qze5fwo1_500.jpg
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja nic nie widzę :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________Ale cisza zapadła
Adrenalina Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Basiu Zdrowia, szczęścia, pomyślności, marzeń spełnienia, ewentualnie złotej rybki złowienia, która spełni trzy życzenia! dzięki Krzyś
izabella Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja nic nie widzę :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________Ale cisza zapadła Możesz patrzeć bo i tak tyle twojego co sobie popatrzysz
Adrenalina Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 gestapo krąży :polew: ...i prawidłowo Was to trzeba pilnować co byście nie kombinowali
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja nic nie widzę :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________Ale cisza zapadła Możesz patrzeć bo i tak tyle twojego co sobie popatrzysz gestapo krąży :polew: ...i prawidłowo Was to trzeba pilnować co byście nie kombinowali Solidarność jajników, kurde balans :disgust:
Panton Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Basiu dołączam się do wszystkich życzeń! I mocno ściskam... ps: Kimi odnośnie 29 to zupełnie nie wiem... wypadł mi jeden temat i nie wiem czy nie będę musiał wylecieć na 2tygodnie. na dniach wszystko się wyjaśni..... jak chłopaki nie dadzą rady będę musiał lecieć... ehhh...
Adrenalina Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Basiu dołączam się do wszystkich życzeń! I mocno ściskam... thx
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Drogie Panie i Panowie, koleżanki i koledzy z forum, Jak podoba Wam się uwertura w tej aranżacji? Według mnie, dźwięki są bardzo delikatnie ukoloryzowane i natarczywe, jednakowoż uogólniając całokształt, uważam za godną słuchania poniższą uwerturę... Rafale, pamiętaj proszę o dowiezieniu mi na kolejne klubowe spotkanie biletów do teatru i jedwabnej chusteczki do butonierki, którą mi obiecałeś. Jak tam nastroje przed klubowym niedzielnym wyjściem do teatru? Wszyscy są już w posiadaniu biletów? Post Scriptum Pałam nadzieją, że z Waszymi samochodami wszystko jest w jak najlepszym porządku, a jeśli pojawią się jakieś wątpliwości, rozważymy je po wyjściu z teatru. Proszę Was też o refleksję na temat materiału przeze mnie wklejonego - wymieńmy się recenzjami i sugestiami, jak z resztą zawsze robimy. Miłego wieczoru, drodzy Państwo [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:53_________________________________________________qrde....było tak przebiegle, tylko zapomniałem o avatarze....całe "dobre wrażenie" poszło się #$%^&*
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Rafale, pamiętaj proszę o dowiezieniu mi na kolejne klubowe spotkanie biletów do teatru i jedwabnej chusteczki do butonierki, którą mi obiecałeś. Jak tam nastroje przed klubowym niedzielnym wyjściem do teatru? DJ, sorry, ale albo ja coś brałem, albo Ty :blink:
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 W piz*u Jakbyś głupio nie komentował, to by Izabela pomyślała, że tu wszyscy tacy kulturalni i naprawdę mamy spoty w teatrze
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jakbyś głupio nie komentował, to by Izabela pomyślała, że tu wszyscy tacy kulturalni i naprawdę mamy spoty w teatrze DJ, ona mnie zna od 10 lat Chocbyś tutaj odegrał całe "Jezioro łabędzie", to i tak mam przerąbane :polew:
Panton Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Drogie Panie i Panowie, koleżanki i koledzy z forum, Jak podoba Wam się uwertura w tej aranżacji? Według mnie, dźwięki są bardzo delikatnie ukoloryzowane i natarczywe, jednakowoż uogólniając całokształt, uważam za godną słuchania poniższą uwerturę... Rafale, pamiętaj proszę o dowiezieniu mi na kolejne klubowe spotkanie biletów do teatru i jedwabnej chusteczki do butonierki, którą mi obiecałeś. Jak tam nastroje przed klubowym niedzielnym wyjściem do teatru? Wszyscy są już w posiadaniu biletów? Post Scriptum Pałam nadzieją, że z Waszymi samochodami wszystko jest w jak najlepszym porządku, a jeśli pojawią się jakieś wątpliwości, rozważymy je po wyjściu z teatru. Proszę Was też o refleksję na temat materiału przeze mnie wklejonego - wymieńmy się recenzjami i sugestiami, jak z resztą zawsze robimy. Miłego wieczoru, drodzy Państwo [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:53_________________________________________________qrde....było tak przebiegle, tylko zapomniałem o avatarze....całe "dobre wrażenie" poszło się #$%^&* jak dla mnie... lubię tego typu muzykę....
bartek1605 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 :polew: no dobra to wracamy do normalności
MarianekZg Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 DJ zmniejsz dawkę lub zmień dealera :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 :polew: no dobra to wracamy do normalności Kolejne ładne rękawice :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi