Gość SpongeBob Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 co powiem to powiem ale imprezka gruba a oglądanie zdjęć bezcenne
chriss Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 co powiem to powiem ale imprezka gruba a oglądanie zdjęć bezcenne no
Panton Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ponton zrob ladnie porzade z ircem skasuj ten kanal czy przejmij nad nim kontrole czy cos [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 23:14_________________________________________________zdjecia od Seby sa juz w galerii tak wiem... już mam przygotowany kanał na serwerze w usa.. dostaniesz info na prv
Seba_LDZ Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 Chriss te plastiki jednak sie lipa okazaly bo kolezka mial tylko jakby czesc ta na grosz z aku i kompem :/ takze nieprzydatne ale za to kupilem sobie siateczke do bagaznika [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 00:17_________________________________________________ Ponton zrob ladnie porzade z ircem skasuj ten kanal czy przejmij nad nim kontrole czy cos [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 23:14_________________________________________________zdjecia od Seby sa juz w galerii tak wiem... już mam przygotowany kanał na serwerze w usa.. dostaniesz info na prv elegancko supcio
Gość SpongeBob Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 dobra spadam rano do wawy trzeba jechac
Seba_LDZ Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 heheh no spoko to szerokosci z rana
chriss Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Chriss te plastiki jednak sie lipa okazaly bo kolezka mial tylko jakby czesc ta na grosz z aku i kompem :/ takze nieprzydatne ale za to kupilem sobie siateczke do bagaznika siateczka też dobra rzecz a te plastiki to jak misiek przyjedzie to sie nr zobaczy i moze w ASO beda w przyzwoitej cenie.Albo sie jeszcze kiedy cos trafi
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0
Panton Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Chriss te plastiki jednak sie lipa okazaly bo kolezka mial tylko jakby czesc ta na grosz z aku i kompem :/ takze nieprzydatne ale za to kupilem sobie siateczke do bagaznika siateczka też dobra rzecz a te plastiki to jak misiek przyjedzie to sie nr zobaczy i moze w ASO beda w przyzwoitej cenie.Albo sie jeszcze kiedy cos trafi masz na myśli osłony te przy podszybiu na akumulator, itp?
chriss Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Chriss te plastiki jednak sie lipa okazaly bo kolezka mial tylko jakby czesc ta na grosz z aku i kompem :/ takze nieprzydatne ale za to kupilem sobie siateczke do bagaznika siateczka też dobra rzecz a te plastiki to jak misiek przyjedzie to sie nr zobaczy i moze w ASO beda w przyzwoitej cenie.Albo sie jeszcze kiedy cos trafi masz na myśli osłony te przy podszybiu na akumulator, itp? tak Seba potrzebuje podszybie ,osłone na filtr pow i oslone na zbiorniczki i ABS
Seba_LDZ Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 nie nei oslone na podszybie to mam brakuje na filterek i zbiorniczki
Panton Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 nie nei oslone na podszybie to mam brakuje na filterek i zbiorniczki aahaa.. więc te przy silniku po lewej/prawej stronie
Seba_LDZ Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 nom dokladnie lece w kokona pozdro
chriss Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 nom dokladnie lece w kokona pozdro no ja tez
Panton Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 a ja jeszcze chwilę posiedzę i słusznie....
Rekomendowane odpowiedzi