MarianekZg Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 :hi: Znowu poniedziałek :kwasny: :disgust: :wallbash: :thumbdown: :confused4: ;( ;(
kachnazgierz Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 :hi: poniedziałek zaczynam "po nocy", zaraz fikam na fitness a potem po nowy telefonik więc poniedziałek musi się udać :decayed:
Kimi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Dzień dobry cześć i czołem :hi: A niektórzy dzisiaj to mają wooooolneee Zaraz jadę do UM, ciekawe, czym dziś zaskoczą mnie urzędnicy na Zachodniej
sebastian_marat Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 nie jest tak daleko a ja dzisiaj mam egzamin z fizyki którego nie zdam
Kimi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 hehehe bedzie zamkniete :polew: Nawet o tym nie myśl nie jest tak daleko a ja dzisiaj mam egzamin z fizyki którego nie zdam Hy hy, ciekawe podejście
sebastian_marat Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 szkoda czasu żeby się tego uczyć w poprzednim terminie zaliczyły 4 osoby
Kimi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Dobra, ja na razie spadam. A jak wrócę rezam grilla
Panton Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 szkoda czasu żeby się tego uczyć w poprzednim terminie zaliczyły 4 osoby więc masz taki patent by się nie uczyć i walić na waleta?
kanu Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 weekend bez kompa... ale zleciał całkiem przyjemnie
sebastian_marat Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 szkoda czasu żeby się tego uczyć w poprzednim terminie zaliczyły 4 osoby więc masz taki patent by się nie uczyć i walić na waleta? Uczę się tylko tego co trzeba fizykę się zaliczy później
Seba_LDZ Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 tylk oprzewincie sobie tam jakos pod koniec
Kimi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 do 3:15 Oglądałem teraz to na TVN24, ja pierdziele, tak za***rdalać autem po takiej wąskiej drodze, same murki, przepaście, drzewa, barierki
Seba_LDZ Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 nom dokladnie hyhyhyh normalnie moga nosic koszulke jestem hardkorem
Rekomendowane odpowiedzi