Adrenalina Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 leeeee da sie przezyc lecę chłopczyki trzymta się !
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 No ta...ja jako jedyny nie wrzucilem rozebranej, to juz nikt glosowac nie chce;p Trudno
Panton Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 No ta...ja jako jedyny nie wrzucilem rozebranej, to juz nikt glosowac nie chce;p Trudno ja swój głos oddaję na pozycję 6 DeeJay_Kill
kfiat_man Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 a to glosowanie jawne jest myslalem ze na pw sie pisze, panowie prosze nie lamac regulaminu [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 18:18_________________________________________________skoro mozna pare fotek wrzucic,a zalozmy ze taka panna wygra i ma 3 fotki, to ktora sie wrzuca na baner? szczegolnie ze moze byc taka sytuacja ze glosuje sie na laske ze wzgledu na 1 fotke, a nie na pozostale 2, bo poza nie pasuje albo co innego, moze nie mozna jej latwo wyciac pozniej w fotoszopie. Taka tylko moja rozkmina, co myslicie?
klysek Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 dupeczka Pytona jest ja na nia glosuje
Bartas Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 nie... my glosujemy na Pontonowa bo obiecal flaszke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
klysek Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 nie my z Ewcia glosujemy jednak n a kfiata Pytona za bardzo wyuzdana i cycki jej sie za bardzo rozeszly
Panton Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 nie... my glosujemy na Pontonowa bo obiecal flaszke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kurde zaraz mnie zamknął za handlowanie głosami... art. 250a kk § 1. Kto, będąc uprawniony do głosowania, przyjmuje korzyść majątkową lub osobistą albo takiej korzyści żąda za głosowanie w określony sposób, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
kfiat_man Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 hehehehe podpierdolka murowana, teraz to musisz dla kazdego flaszke kupic
Kimi Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Siemanko z wieczora Głosy ważne to tylko te wysłane na PW do Seby, a tu możecie sobie dyskutować do woli, kto na kogo głosował i dlaczego Ja też na kfiat'ową pannę, zresztą, dziś na IRC-u dałem mu dobitnie do zrozumienia, że po prostu mnie nią "powalił" [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 19:57_________________________________________________ No ta...ja jako jedyny nie wrzucilem rozebranej, to juz nikt glosowac nie chce;p Trudno Lajf is brutal
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Chetny ktos na koncert Candy Dulfer w Bielsko-Bialej za tydzien? Sroda 16.02, klub Klimat. Ja chyba takiej okazji nie przepuszcze, a przypominam, ze Candy to znakomita saksofonistka, wiec jak ktos preferuje, to zabiore chetnie;)
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Qrde, slabe informacje o tej imprezie - dopiero po jakims czasie znalazlem ceny biletow - 100 zl pojedyncze. Mam nadzieje, ze jeszcze beda dostepne, bo rzadko sie zdarza, zeby Candy w PL goscila, a do Niemiec/Holandii wiecej kilosow, niz do BB;]
Kimi Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 DeeJay, jedyny koncert, na jaki się wybiorę, to Alicii Keys :gwizdanie:
klysek Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 DeeJay, jedyny koncert, na jaki się wybiorę, to Alicii Keys :gwizdanie: albo Modern Talking
Kimi Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 DeeJay, jedyny koncert, na jaki się wybiorę, to Alicii Keys :gwizdanie: albo Modern Talking Ja to napisałem poważnie
Rekomendowane odpowiedzi