Seba_LDZ Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 jakas relacj a?? co sie stalo ?? [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 19:58_________________________________________________zdjecia w galerii
Panton Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 jakas relacj a?? co sie stalo ?? [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 19:58_________________________________________________zdjecia w galerii Tomek miał pecha... (nie wyrobił się na zjeździe tym do rondka z Jana Pawła i pojechał prosto....) ale najważniejsze, że mu się nie stało (auto też mocno nie ucierpiało). Cholera jak jest zimno... :bry: :bry: :bry: :bry:
Kimi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Najważniejsze, że Tomkowi nic się nie stało. Pół metra w prawo i uderzyłby w totem REAL-a, pół metra w lewo - w latarnię. Szczęście, że skończyło się, jak się skończyło. :good: Auto się naprawi.
Bartas Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 tylko zeby mu siostra jego maski nie obila :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Dlatego nie wolno kupować samochodów bez QUATTRO :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
bartek1605 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 w tym przypadku Qu czy Hu albo uj wie co jeszcze nic by nie dało rady
Panton Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Dlatego nie wolno kupować samochodów bez QUATTRO :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Kolego z Q zdecydowanie się lepiej lata ale tutaj (prędkość + zaskoczenie) swoje zrobiło.... pech to pech i nie ma co pierdoliić.
sebastian_marat Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 ale zawsze jak wiesz ze nie wyhamujesz to redukcja, ogień na tłoki i idzie tam gdzie chcesz Nieraz są nieprzewidziane sytuacje
Panton Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 ale zawsze jak wiesz ze nie wyhamujesz to redukcja, ogień na tłoki i idzie tam gdzie chcesz Nieraz są nieprzewidziane sytuacje Tutaj była spora prędkość i zaskoczenie sytuacją, że już jest droga do rondka... machną kierownicą i poleciał... dobrze i tak przycelował. A takie gadanie, że redukcja i w pizzz......to wiesz.. i nie muszę brzydko pisać.
sebastian_marat Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Rozumiem, ale zawsze masz większe szanse
Kimi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 ale zawsze jak wiesz ze nie wyhamujesz to redukcja, ogień na tłoki i idzie tam gdzie chcesz Nieraz są nieprzewidziane sytuacje Tutaj była spora prędkość i zaskoczenie sytuacją, że już jest droga do rondka... machną kierownicą i poleciał... dobrze i tak przycelował. A takie gadanie, że redukcja i w pizzz......to wiesz.. i nie muszę brzydko pisać. Dokładnie, to były ułamki sekund, widziałem, jak Tomek w ostatniej chwili zaczął hamować, ale niestety, ślisko było i poleciał prosto
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 q by mi nic nie dalo bo mnie na krawezniku podbili i tylko skrzydla by mnie chyba ratowaly w tym momencie
klysek Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 teraz juz obity z kazdej strony bardziej malowany niz moj
Panton Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 q by mi nic nie dalo bo mnie na krawezniku podbili i tylko skrzydla by mnie chyba ratowaly w tym momencie Ale jedno co trzeba przyznać Tomek to siostrę masz z charakterem... fajnie.
Kimi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 q by mi nic nie dalo bo mnie na krawezniku podbili i tylko skrzydla by mnie chyba ratowaly w tym momencie Ale jedno co trzeba przyznać Tomek to siostrę masz z charakterem... fajnie. I ładną :kox:
Rekomendowane odpowiedzi