Seba_LDZ Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 nom dokladnie 3 k i odcina nie no nie zamula od czasu do czasu przegoni hmm regeneracja chyba 800 zl jakos tak[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 22:02_________________________________________________a co do zarowek to u mnie sa w5w a nie tak jak seba pisales h6w masz xenony chyba co ??
bartek1605 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 a już myślałem że suszara tyle pompuje że wacha się na wtryskach kończy
Seba_LDZ Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 heheheh czekam na Chrisa czy bedzie na spocie coby wzial vaga
MarianekZg Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Sorki za OT :kox: pany jak by ktoś chciał to mogę podrzucić na niedzielnego spota kalendarz jeśli ktoś chce to po prostu dam bez sprzedawania :decayed:
sebastian_marat Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 a już myślałem że suszara tyle pompuje że wacha się na wtryskach kończy aż tak to nie pompuje :polew: tak, ja mam xenony
MarianekZg Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 a co jest w środku kalendarzyka BROWARY :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 hahaha no dobry browar nie jest zly
chriss Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 siemka z wieczora heheheh czekam na Chrisa czy bedzie na spocie coby wzial vaga na spocie bede chcial być ale jest szansa ze może sie cos zmienic,jak bede to spoko vaga wezme.ale obawiam sie ze trzeba by było logi zrobić pany jak by ktoś chciał to mogę podrzucić na niedzielnego spota kalendarz jeśli ktoś chce to po prostu dam bez sprzedawania :decayed: przydał by mi sie
Seba_LDZ Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 hmm no dobra a kto mial jeszcze vaga oprocz Ciebie ?? [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 23:05_________________________________________________a siemka wogole :hi:
lukasera Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Dailymotion.pl hehehe dobry filmik:)
chriss Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 ale trochę stary co nie znaczy ze laska robi niezły show
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Seba - trzeba koledze zrobić logi i będziemy wiedzieli, czy turbo przeładowuje, bo sztanga zapieczona/niewyregulowana, czy może winowajcą jest przetarty wężyk/zawór - Ogarniemy to;) W każdym razie - napisz, który rok A3. Przyczyna może być prozaiczna - jeżeli ktoś nie wpiął wężyka do gruchy od turbiny w klipsy, to prawdopodobnie dotknął do wydechu i się przepalił - 2 razy miałem taki przypadek...
Panton Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Seba - trzeba koledze zrobić logi i będziemy wiedzieli, czy turbo przeładowuje, bo sztanga zapieczona/niewyregulowana, czy może winowajcą jest przetarty wężyk/zawór - Ogarniemy to;) W każdym razie - napisz, który rok A3. Przyczyna może być prozaiczna - jeżeli ktoś nie wpiął wężyka do gruchy od turbiny w klipsy, to prawdopodobnie dotknął do wydechu i się przepalił - 2 razy miałem taki przypadek... A3 z 2000 lub 2001 roku... z tego co Sebek pisał na IRCu mi...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 To pewnie motor ASV - tak, siak, czy owak - lecę spać, na spocie sprawdzimy, co w trawie piszczy. Jak mi dojdzie to tego czasu VCDS, to wezmę
Panton Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 To pewnie motor ASV - tak, siak, czy owak - lecę spać, na spocie sprawdzimy, co w trawie piszczy. Jak mi dojdzie to tego czasu VCDS, to wezmę temat do wyczajenia z tą A3.... a co do VCDSa to jest to ten clone o którym rozmawialiśmy na spocie? jaka wersja? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi