chriss Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 wróciłem właśnie od dentysty poszedłem z małą dziurką a okazało się pod małą ukrywają sie dwie durze i czeka mnie jeszcze jedna wizyta (mam nadzieje ze jedna ) ;(
Panda z Teksasu Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 dentysta to chyba najgorszy zawód świata
MarianekZg Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 siemka wszyscy [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:29_________________________________________________co tam, jak tam ???
klysek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 siemka wszyscy [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:29_________________________________________________co tam, jak tam ??? Mariano
MarianekZg Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 klysiu laska podała ci cenę netto czy brutto ? - bo my głównie posługujemy się netto więc żeby nie wprowadziło cię to w błąd :gwizdanie:
klysek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 klysiu laska podała ci cenę netto czy brutto ? - bo my głównie posługujemy się netto więc żeby nie wprowadziło cię to w błąd :gwizdanie: netto i chyba lykne tego PLUSA
MarianekZg Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Pany czy jest taka opcja aby po uruchomieniu świateł mijania gasły pozycje i na odwrót ???? :mysli: [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:39_________________________________________________ klysiu laska podała ci cenę netto czy brutto ? - bo my głównie posługujemy się netto więc żeby nie wprowadziło cię to w błąd :gwizdanie: netto i chyba lykne tego PLUSA no ale musisz doliczyć VAT :gwizdanie:
klysek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Pany czy jest taka opcja aby po uruchomieniu świateł świateł mijania gasły pozycje i na odwrót ???? :mysli: [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:39_________________________________________________ klysiu laska podała ci cenę netto czy brutto ? - bo my głównie posługujemy się netto więc żeby nie wprowadziło cię to w błąd :gwizdanie: netto i chyba lykne tego PLUSA no ale musisz doliczyć VAT :gwizdanie: no tak
Panton Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 dentysta to chyba najgorszy zawód świata ale nie pod względem finansowym
J3rzyK Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam Was obywatele RP :gwizdanie: Chciałbym wszystkich poinformowac, ze po 4 m-c w koncu sprawa stłuczki w ktorej moja brała udzial zakonczyła sie :!: Teraz tylko musze bryknąć sie do ubezpieczalni zglosic szkode, pozniej do warsztatu i audiolka bedzie sie naprawiala
klysek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam Was obywatele RP :gwizdanie: Chciałbym wszystkich poinformowac, ze po 4 m-c w koncu sprawa stłuczki w ktorej moja brała udzial zakonczyła sie :!: Teraz tylko musze bryknąć sie do ubezpieczalni zglosic szkode, pozniej do warsztatu i audiolka bedzie sie naprawiala o k**wa Jerzyk
klysek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam Was obywatele RP :gwizdanie: Chciałbym wszystkich poinformowac, ze po 4 m-c w koncu sprawa stłuczki w ktorej moja brała udzial zakonczyła sie :!: Teraz tylko musze bryknąć sie do ubezpieczalni zglosic szkode, pozniej do warsztatu i audiolka bedzie sie naprawiala i minie kolejne 6 miechow
bartek1605 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 a ja się pochwale, że naprawiłem panel climatronika :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 a ja już dzisiaj zakończyłem sesje i bawie się moim nowym robocikiem który za***prza z prędkością 1m/s :kox:
klysek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 a ja się pochwale, że naprawiłem panel climatronika :gwizdanie: ja w zeszla sobote ogarnalem klimatronika
klysek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 co rzeźbiłeś no to cale podswietlanie mala rzecz a cieszy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi