Panton Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 jak nie jestem czegoś pewny na 100% to nie piszę...
Bartas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 ahahha najs ;p to teraz niedziela 18 real i flaszka
kanu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 hehe zobaczę czy dam radę, jak dam to będę jak nie to następna
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 no kanu wrociles juz myslalem ze Cie pochlonela czarna dziura spoko suka ;P ladnie sie prezentuje czekamy az przyjedziesz na spota
kanu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 pochłonęły mnie poślizgi w ściągnięciu auta... no a ostatnie dni papierologia... powiem tak wydział komunikacji w Łodzi znowu zawalony ludźmi, załatwić coś w jeden dzień to masakra... musiałem użyć innych środków by przez jeden dzień zarejestrować PS: bez klubowych ramek nie można się pojawiać (wczoraj zamówiłem będą po 12stym)
klysek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 a ja wlasnie wrocilem z testingu klasyka amerykanskiej motoryzacji http://otomoto.pl/chevrolet-corvette-super-stan-C17385625.html dopirdala az milo :gwizdanie: szkoda ze za 50 PLN tylko 2,5 przlota po wlokniarzy :gwizdanie: ale wrazenia nie samowite tak na marginsesie (CHRISS jak nie masz autka na slub to nadal polecam tego koleszke co sciaga auta z USA ma fajne furki np. ta CORVTTE
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Jeśli będzie potrzeba, to znajomy ma srebrną A6 C6 - do ślubu już tym autem woziłem :>
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 witam wszystkich w ten sobotni niezbyt piękny poranek w dzień ma być mimo wszystko ciepło a jutro spocik [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 07:14_________________________________________________przykleiłem ten znaczek nad reflektor mam nadzieję że się jeszcze trzyma
Kimi Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Siemanko Kurde, wczoraj odleciałem normalnie o 21 Ale się wyspałem, jak nigdy
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 siemanko z ranka for wszystkich :decayed: :hi:
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Jak tam, co tam? u mnie super ale u ciebie chyba kiszka młoda znowu zachorzała :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi