Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no i pięknie ... ciekawe czy w bukowinie też tak będzie W BT będzie gorrrrąco :naughty: :naughty:
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 dobry dobry - witamy Basię;] Jak tam brzusio? Urósł? dobra, kawa wypita, to trzeba się ogarnąć
Adrenalina Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 dobry dobry - witamy Basię;] Jak tam brzusio? Urósł? rośnie, rośnie ...w Bukowinie to będzie wyprzedzał mnie o krok
kanu Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 kanu, żeby Ci już nie śmiecić w wątku z autem - do 20 pewnie będziemy, jak ostatnio, więc przyjedź, nawet później, ale przyjedź :naughty: wiecie jak ciężko wyjść od teściowej....
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 kanu, żeby Ci już nie śmiecić w wątku z autem - do 20 pewnie będziemy, jak ostatnio, więc przyjedź, nawet później, ale przyjedź :naughty: wiecie jak ciężko wyjść od teściowej.... Nie ściemniaj Powiesz Teściowej, że to Twój pierwszy spot i że jak się nie pojawisz, to Cię uznają za mięczaka i pozera, a przecież Teściowa chyba nie chce, żeby o jej zięciu mówili mięczak i pozer bla bla bla..... Dasz radę :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 :hi: Ksiezycowa Basia Kanu nie ma bata musisz byc ktos dzis z kompem bedzie ??? moze podlaczymy mojego i zrobimy logi ?? :D
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 chriss'a nie bedzie tez, chyba bedzie kiszka z VAG-iem dzisiaj
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 grilla mogę zabrać, kompa nie;D hmm zaraz zerkne czy mam jakiegos kielbona jak nie to w sumie mozna w geancie kupic
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no i to mi się podoba - jak macie jakieś mięcho w lodówce, to bierzcie;] Jak nie, to na miejscu kupimy. Kierowcy mile widziani
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 no i to mi się podoba - jak macie jakieś mięcho w lodówce, to bierzcie;] Jak nie, to na miejscu kupimy. Kierowcy mile widziani hmm ale to co robimy grila na parkingu tam ??
Bartas Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ja moge kabel wziac kompa nie bede bral :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 kuzwa a ja znowu nie wzialem bateri ja pitole :wallbash: :wallbash: moze ktos mi powiedziec ktorego vaga zainstalowac ?? Polski VAG 4 9 pl bedzie gralo ??
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 będzie, ale starego dobrego 3.11 ściągnij;)
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 kurde nie ma takiego tylko tego 4,9 widze :/
sebastian_marat Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Może być 4.9 ja mam i śmiga do tego jakiś mały programik kopiujący cracka co 3s i gitara
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 http://allegro.pl/fvat-obd-kkl-vag-do-409-adapter-seat-vw-audi-pl-i1483157802.html[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:15_________________________________________________ Może być 4.9 ja mam i śmiga do tego jakiś mały programik kopiujący cracka co 3s i gitara heheh az co 3 s trzeba?
sebastian_marat Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no bo Vag kasuje te pliki co 5s chyba [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:16_________________________________________________a co do kabla to ja kupiłem od viakena i jestem zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi