Panda z Teksasu Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 a dziewczyn na banerze nadal nie ma
MarianekZg Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja nie koniecznie :gwizdanie: Bartek ty to masz szczęście 2000 strona i 30000 odpowiedź :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: za wyczucie :decayed:
klysek Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Mario nie zabra;es wczoraj browarkow sobie ale nic sie nie boj maja dobra opieke
MarianekZg Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Mario nie zabra;es wczoraj browarkow sobie ale nic sie nie boj maja dobra opieke spoko będzie jeszcze okazja :cool1: Coś dla KIMI-ego :naughty: http://allegro.pl/silnik-audi-a4-s4-4-2-bbk-344-km-wymiana-dowoz-i1494676122.html
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 a ja sie w czwartek przejde do swojej fury zobaczyc co tam w trawie piszczy
MarianekZg Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Siemanko Tomek nie jechałeś czasem dziś koło południa od Kutna do Zgierza nowym Passatem oklejonym Jdczakiem - auto serwisowe ??????? :naughty:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Siemanko Tomek nie jechałeś czasem dziś koło południa od Kutna do Zgierza nowym Passatem oklejonym Jdczakiem - auto serwisowe ??????? :naughty: Mario niestety nie mam zapalenie pluc i leze w domu kolejny dzien dlatego tez na spocie mnie nie bylo[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 17:55_________________________________________________http://www.dailymotion.pl/video/xef4lp_ynanylmaz-dalyy-kazasy-18_shortfilms#from=embed ale odrazu mowie lepiej zeby dzieci nie ogladaly
Kimi Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Siemanko z popołudnia, pierwszy roboczo-dzień zaliczony :good: fajna nutka zaczyna się dopiero od 1min Za ten teledysk masz u mnie wielkiego plusa Ehhh, Rihanna.... :slina: :slina: @mariuszzgierz - ja NIE będę robił swapa , ale i tak dzięki za pamięć :good: :decayed:
bartek1605 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja nie koniecznie :gwizdanie: Bartek ty to masz szczęście 2000 strona i 30000 odpowiedź :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: za wyczucie :decayed: tak to jest jak się nie chce, to wychodzi
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 tomek...hardkorowo pojechałeś.... ...Ale niech bedzie ku przestrodze. Ja przed chwilą rozbierałem boczek z zamiarem włożenia suba Bose...mission failed Nie ma opcji wsadzić tego tam, nawet, jak się podpiłuje, podreza, zrobi cuda na kiju. No, chyba, że połowę tego suba fleksem obetnę do połowy Myślałem nawet, żeby sam wzmacniacz przełożyć do siebie, ale stwierdzam, że to ma niewielki sens, bo i tak u mnie wszystko przez wzmacniacze jest puszczone i sub również. Z bólem serca stwierdzam, że nie wrzucę tego do siebie, także kto inny się ucieszy.
MarianekZg Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 DJ :naughty: :naughty: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 19:44_________________________________________________Tomek ale pojechałeś z tym filmikiem - wrogowi nie życzę takiego wypadku :no: ;( ;( ;( ;( :kwasny:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 no filmik przegiecie siostra mi pokazala
wito505 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Hejka all sorki za nieobecność ale niestety mam zapalenie oskrzeli i muszę siedzieć w domu ;/ cały weekend w łóżku ( jaka strata) :sick3: ;( ;(
Kimi Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Hejka all sorki za nieobecność ale niestety mam zapalenie oskrzeli i muszę siedzieć w domu ;/ cały weekend w łóżku ( jaka strata) :sick3: ;( ;( Spoko, wracaj do zdrowia :good: :good: Zapalenie oskrzeli to nie żarty, nie ma co zgrywać bohatera.
bartek1605 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 yy to bez glowy mozna zyc ??? i to nie jeden tak ma :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 ja ciez #$@@##@#@#$@ rozlupal sie jak orzech :kox: ciekawe czy ko naprawili jesli tak to szacun dla lekarzy bo to chyba graniczylo z cudem Wito ile Cie ominelo bys przynajmniej dwie esy zobaczyl jedna lepsza od drugiej zdjecia masz w galerii a jak temat z wlepami ogarniales cos moze ?? zdrowiej i wpadaj na spota DJ kurde dupsztal z tym wzmakiem :/ a w b5 bylo bose ?? jesli tak to moze takiego poszukac ?? Bartas bo ja juz zapomnialem ty dostep do floka tez masz ?? bo juz sie pogubilem w tym wszystkim
MarianekZg Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Seba ty chyba w hurtowni pracujesz :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi