Seba_LDZ Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 heheheh szkoda tylko ze kiepskiej jakosci troche sa te zdjecia ale jak cos wstaw mi paczke gdzies na serwer podeslij link na pw i wstawie ladnie do galerii naszej
Kimi Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 O tej mówię, choć od razu zaznaczam - zdjęcia nie oddają tego, co było na żywo. Dziewczyna po prostu była powalająca: Chyba najmniej wyraźne zdjęcie wybrałem
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Wstawię Wam utworek na dobranoc - jak ktoś smętów nie lubi, to nie puszczać Ja osobiście ją bardzo lubię Katie Melua - Piece by Piece
Kimi Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 No to mi DJ przypomniał, że czas do wyrka. Dobrej nocki
Seba_LDZ Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 nom Czekam na paczke ze zdjeciami Kimi i tez lece pozdro
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 to życzę wszystkim sprośnych snów i uciekam pod kołdrę
chriss Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 siemano po północy właśnie wróciłem ze stolicy [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 02:33_________________________________________________ A teraz najlepsze, czyli - jak poznańscy drogowcy zawstydzili łódzkich drogowców (zdjęcie zrobione na drodze wylotowej z centrum Poznania na A2): :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a ja pozwolę sobie stwierdzić po dzisiejszych wojażach po stolicy że stołeczni drogowcy zawstydzili by naszych drogowców i poznańskich też (szkoda tylko ze zdjęć nie mam )
Panda z Teksasu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 siemka z rana cały piękny słoneczny poranek przed nami Już nigdy chyba nie będzie ciepło
Seba_LDZ Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 :hi: kurde czuje sie jak warzywo
MarianekZg Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Siemanko rebjata :decayed: :hi: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 06:32_________________________________________________Czas zacząć ten króciutki tydzień Poniedziałek, Wtorek, Środa a potem.................. Następna wizyta w pracy dopiero we Wtorek :thumbup: :dance: ;) ;)
kanu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja już na stanowisku dzisiaj papierologia excelowo checkowa
Szamek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Siemanko rebjata :decayed: :hi: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 06:32_________________________________________________Czas zacząć ten króciutki tydzień Poniedziałek, Wtorek, Środa a potem.................. Następna wizyta w pracy dopiero we Wtorek :thumbup: :dance: ;) ;) Siemasz, kiedy wyjeżdżacie od siebie do BT?
MarianekZg Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Siemanko rebjata :decayed: :hi: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 06:32_________________________________________________Czas zacząć ten króciutki tydzień Poniedziałek, Wtorek, Środa a potem.................. Następna wizyta w pracy dopiero we Wtorek :thumbup: :dance: ;) ;) Siemasz, kiedy wyjeżdżacie od siebie do BT? w piątek z rana - ok. 8.00 tak myślę przynajmniej zapewne w ciągu tygodnia będziemy się tu jeszcze zgadywać
Szamek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Siemanko rebjata :decayed: :hi: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 06:32_________________________________________________Czas zacząć ten króciutki tydzień Poniedziałek, Wtorek, Środa a potem.................. Następna wizyta w pracy dopiero we Wtorek :thumbup: :dance: ;) ;) Siemasz, kiedy wyjeżdżacie od siebie do BT? w piątek z rana - ok. 8.00 tak myślę przynajmniej zapewne w ciągu tygodnia będziemy się tu jeszcze zgadywać ok, będę śledził wątek i chyba podłączę się do Was
Kimi Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Siemanko Bandziory i Banditenki :hi: A ja dzisiaj w domu zostałem z córcią, bo bidula ma jelitówkę. Ale ma sie jej na życie, więc jest gitara
Rekomendowane odpowiedzi