Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A leci bardzo fajnie.... :wink4: co do siedzeń to wpadnij na spota a temat ogarniemy - przynajmniej wyczaimy dokładnie w czym jest problem (czy mata uszkodzona bo ktoś z kolanami wlazł na fotel, czy kabelki nie stykają, czy bezpiecznik nie padł.. czy prądzik dochodzi....itp)

:cool1:

Pyton ty to jestes elektryk widze :decayed: ale nie bedzie Kimiego to kto bedzie kodowal :kox:
  • Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bo ktoś z kolanami wlazł na fotel, :naughty: to chyba byłem ja :polew: a no morze wpadnę kiedy ja tam do Częstochowy mam bliżej ale kto wie :wink4:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:25_________________________________________________Mam na zamiane alusy 17 na 16 moie s line[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:29_________________________________________________Sa w dziale sprzedam zamienię

oczywiście na coś fajnego bo strupów nie chcę

Opublikowano

Heeellllloooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłł

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Bukowina wita :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

Opublikowano

A leci bardzo fajnie.... :wink4: co do siedzeń to wpadnij na spota a temat ogarniemy - przynajmniej wyczaimy dokładnie w czym jest problem (czy mata uszkodzona bo ktoś z kolanami wlazł na fotel, czy kabelki nie stykają, czy bezpiecznik nie padł.. czy prądzik dochodzi....itp)

:cool1:

Pyton ty to jestes elektryk widze :decayed: ale nie bedzie Kimiego to kto bedzie kodowal :kox:

Ze mnie taki elektryk jak z Wałęsy... :polew:

Opublikowano

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

:> :drunk::a4fan: Witojcie nam hórale :hi:

Opublikowano

bo ktoś z kolanami wlazł na fotel, :naughty: to chyba byłem ja :polew: a no morze wpadnę kiedy ja tam do Częstochowy mam bliżej ale kto wie :wink4:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:25_________________________________________________Mam na zamiane alusy 17 na 16 moie s line[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:29_________________________________________________Sa w dziale sprzedam zamienię

oczywiście na coś fajnego bo strupów nie chcę

Nom czasami bywa w Częstochowie więc może być...

[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:48_________________________________________________

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

:a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Opublikowano

tu kasia i iza, chłopaki nie mają czasu niestety na forum, gadulec i :drunk: :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:54_________________________________________________a my się nudzimy narazie :wink4:

o 20 idziemy do mordowni na imprezę :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

tu kasia i iza, chłopaki nie mają czasu niestety na forum, gadulec i :drunk: :drunk: :drunk:

:> jesteście rozgrzeszeni, zamiast klikać to wy drogie panie chwytajcie :drinks: za nasze zdrowie pt. za tych co nie mogą :wink4:

Opublikowano

panton, misiek prosi żeby przekazać, że jebnął w kocioł i jest OK :wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

panton, misiek prosi żeby przekazać, że jebnął w kocioł i jest OK :wink4:

Misiek to jest gość - wie co dobre... :decayed::good: :good: :good: :good:

Opublikowano

a my Pyton co ..... moze poruszym jakis waszki problem cywilizacyjny :polew:

Opublikowano
----------------------------- IRC log -----------------------------

07:08 -> Ekipa_Z_BT has joined a4-klub.pl

Ekipa_Z_BT sam panton ?

Ekipa_Z_BT cholera gdzie wszyscy ?

spóźniłem się o dosłownie sekundę ;(

Opublikowano

07:08 -> Ekipa_Z_BT has joined a4-klub.pl

Ekipa_Z_BT sam panton ?

Ekipa_Z_BT cholera gdzie wszyscy ?

spóźniłem się o dosłownie sekundę ;(

:pociesz: nie martw sie w niedziele o 23.59 beda z powrotem :gwizdanie: bo po tym co ja widze to BT nalozyla sie z Malyszem i powrot z GOR to bedzie jedna wielka masakra :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

zgadza się... w niedzielę będzie kumulacja :evil:

Opublikowano

no co tam ???? zapoajcie njo jakies foto :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 19:33_________________________________________________i prosze mi jakas pamietke przywiezc z BT :cool1:

Opublikowano

:drunk:

i pyk, za tych co zostali w łodzi

kachna,iza,misiek,kimi,bartuś,michał :> :> :> :>

DSC_9227.jpg

[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 19:54_________________________________________________To my LDZ BA?NDA pijenijak szpadel :ED