DeeJay_Kill Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jutro grill i koniec;D Jeszcze muszę się wyrobić, żeby dzisiaj auto umyć jako tako i posprzątać... ;]
kanu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a mnie jutro nie będzie, mamy jakieś spotkanie ze znajomymi, już raz przekładane więc trza iść
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Siemka wszystkim prosto z zajec:D Co tam jak tam u Was? To widze ze jutro obowiazkowo trzeba byc i zakupy na miejscu:D o 18? Czy jak?
chriss Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja kółka dziś na letnie wymieniłem to jutro o której i gdzie się umawiamy i co z zakupami
klysek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ale wszytsko na najlepszej drodze zeby zaczelo :gwizdanie:
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie bedzie padac:D nie pozwalam:D
Panton Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 dzisiaj padać nie będzie... może być spokojny
lukasera Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 z dwojga złego lepiej,żeby dziś popadało... :gwizdanie:
klysek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a jutro karwasz twarz moj dorgi Pytonku o koterj sie w koncu ustwaimy ??? pewnie z poznego wieczora dojedziemy do porozumienia ze wszystkimi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi