Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 no i tak jak pisalem wczesniej bede mial wypasiona kamerke wiec mozemy skrecic jakis material w piatek jeszcze sie zorietuje czy wezme ja z koncowami czyli czy bedzie ja mozna zamontowac na aucie na nadkolu czy dachu :D
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie no tico bylo lepsze :>
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 dzis mozna by bylo na lanosie opowiadaj mnie nei bylo chce byc wtajemniczony
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 no co lanosy i tico sciagali sie wyjezdzali na swiata zte co sa kolo bp i sie scigali do wjazdu na real
Bartas Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie byles straciles wyscigi na 1/4 mili :polew: a no i Tomek zaparkowal w koncu na parkingu :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 przepraszam parkowac to parkowalem wczesniej ale albo panda albo tuyota a dzis audi
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 no fpyte no spoko zrobimy cos i my trzeba sie pewnie bedzie do filmu scignac chetnych nie braknie takze luzik a mam troche pomyslow na material
Panton Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Hej! dopiero doleciałem do domciu.... ale sobie polatałem w weekend, że mam dość [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 17:33_________________________________________________Panton bede mial kamerke na nastepny weekend :> w piatek wieczorem juz :naughty: OOooo kurde no gitarka... :good: kręcimy... nie ma bata... aha takie pytanie... Dałoby radę spota przełożyć na sobotę bo w niedzielę mam weselę i nie dam rady kurde...
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 to ja od siostry bo caly samochod mniej wart niz tutaj naprawa [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 21:23_________________________________________________o chyba bylo 10 audi i jedno kangaroo dzis tak sie doliczylem
bartek1605 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 uuuuuuuaaaaaaaa to będą "za szybcy za wściekli"
kanu Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 dzis mozna by bylo na lanosie no i golf z niebieską poświatą w środku... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 oj znajdzie sie ktos do scigania Kimi DJ ja Chris Mario Panton nie braknie chetnych pozatym poza sciganiem trzeba bedzie skrecic troche materialu statycznego polecam do przegladniecia filmy typu ten i inne z serii wagenwerks to dla mnie wzory i mysle ze spokojnie mamy potencjal do zrobienia podobnych filmow tak zeby innym miastom weszlo w piety koszulki juz poszly w eter z tego co wiem i sie napinaja ze w lodzi to sie cos dzieje ze robia i wogole chociaz jeszcze ich nie zrobilismy
kanu Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 i inne z serii wagenwerks to dla mnie wzory normalnie bym nick'ową tablicę na taki filmik do występu na auto założył
FeLIcitas Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 mój pikuś wszystkie by wyścignął
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 mówisz o koniu, czy samochodzie?
Rekomendowane odpowiedzi