Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 siema moze spotkajmy sie pod samolotem bedzie juz jedna miejscowka na 14 a wogole to dolecialem i zbieram sie po kamerke takze odezwe sie pooooozno albo jutro dopiero tzn pewnie i tak jutro tylko nei wiem czy po 00 czy juz jutro kolo poludnia [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 20:18_________________________________________________no dobra to bujam po sprzecicho pozdro Bandziory
MarianekZg Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Seba tylko grzecznie żebyś mógł jutro powozić :polew:
chriss Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 z wieczora [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 21:52_________________________________________________furmanki umyte :?: porządki świąteczne zrobione :?:
Kimi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory Z eu też może być członek Witam Bruno_74 :hi: :hi: Nie bardzo wiem, o co Ci chodzi z tym "eu", ale generalnie jesteśmy otwarci na nowych Kolegów, więc wpadaj :good: Kurde, B6 benzyna i to 1.8T, i na dodatek w sedanie, wreszcie normalny furak, a nie kolejny B6/B7 Avant w dizlu znowu Mario, Seba, Tomek, K4nu, Kamil-Teo i reszta od klekotów B6/B7 Avant - bez urazy, taki dżołk tylko :gwizdanie: :polew: :polew:
chriss Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 upsssssss [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 22:24_________________________________________________Kimi bo my jesteśmy z pl :gwizdanie:
Bruno_74 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Tak wy PL my Eu jeden h.....j. Nasłuchałem się tylko , że ponoć jakieś dziwne spięcia były dlatego pytam bo nie znam szczegółów. Więc kiedy ten spot i gdzie ?
Kimi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Tak wy PL my Eu jeden h.....j. Nasłuchałem się tylko , że ponoć jakieś dziwne spięcia były dlatego pytam bo nie znam szczegółów. Więc kiedy ten spot i gdzie ? Kurde nie ogarniam o co Ci chodzi :no: O jakich spięciach Ty piszesz? Osz kuuuuuuur...., już wiem :wallbash: :wallbash: Chodzi o domenę .eu , tak? Jak dla mnie, to możesz być nawet z Audi A4 Klub Bangladesz :decayed: :decayed:
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 stare rowery co jutro krecimy film akcji
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ale ja mam tak ujebane auto ze hej :gwizdanie: i cos mi zaczelo skrzypiec jak by jakas gume o gume tarla [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 23:39_________________________________________________postaram sie jutro zaleciec
Bartas Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 taaaa.... ale nadal nie wiem gdzie podjechac jak juz umyje auto
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema melduje jestem i jest wypas jutro zapowiada sie zacnie a co wam bede mowil bedzie dobrze zobaczycie Panowie pomysly sam wszystkiego nie zalatwie co tyle glow to jedna nie oganie mam sprzet i mozliwosci teraz zostaje nasza inwencja a bedzie dobrze wiem to Mario jak nie ja poprowadze to moj kierowca tylko flachy nie przywoz heheheh bo nie zdaze :decayed: :decayed: wlasnie otworzylem ostatnie piwko takze mysle ze na rano damy rade no i tyle chyba cos sie skreci bedzie zacnie :D
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 wiedzialem ze bedziesz mam nadzieje ze autko jest czyste bo mam przyssawki wiec bedziemy krecic z ulicy :D
Panton Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 jutro rano wstaję o 7:00.... jadę na bezdotykową przemyć autko za garść żetonów... a później wosk..... i szmatka w ruch... będzie lśnić jak z salonu
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 no ja mysle bo nie ukrywam ze licze na Ciebie ja tez sowje umylem tez na bezdotytkowej lipa troche ale jest czysty spoko cos sie wyskrobie wazne zeby byly fajne ujecia a jeszcze dzis ogladalem ujecia z aut wiesz 105 stopni katu obiektywu robi wraznenie rybiego oka z bliska oczywisice kurde kozacko to wygla awidzisz przypomniales mi wlaczam kamere do pradu bateryjka sie musi naladowac
Rekomendowane odpowiedzi