Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano Bandziory :hi: :hi: :hi:

A mnie dzisiaj w pracy spotkała średnio miła niespodzianka, otóż z powodu reorganizacji firmy i przekształcenia w spółkę szefo zlikwidował stanowsiko pracy i dostałem wypowiedzenie :blink: :blink: :blink: :blink:

Sieee porobiłooo.... :decayed: :decayed: :decayed:

Mam czas do 31. maja, żeby coś znaleźć. Czadowo :kox: :kox: :kox: :kox:

Idę się napierdolić na tę okazję.

...Kimi u ciebie poszło wszystko ekspresowo tego samego dnia,a ja musiałem 4 miechy chorować chodzić do pracy i się opierdalać cudować i znowu chorować aby zmusić pracodawce żeby dał mi wypowiedzenie i 1 kwietnia nastąpił ten szczęśliwy dzień .... :dance::decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja pierwszego kwietnia wręczyłem byłemu pracodawcy wypowiedzenie - nie chciał przyjąć bo myślał, że jaja se robię :decayed: :decayed: :decayed: a to było serio - wreszcie przyjął :cool1: :cool1:

Opublikowano

to czy juz nikt tu nie pracuje :gwizdanie:

nie nie :ok2: u mnie to było kilka latek temu :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

kutwa jakie popierdzielone czasy :sick3:

i po pieprzony kraj ale od maja może się coś ruszy :gwizdanie:

Opublikowano

Kimiasz to nie ciekawie :thumbdown:

a jak tam z tym twoim znajomkiem co warsztat otwierał :gwizdanie:

Opublikowano

Chris a co ma sie ruszyc ?[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 18:27_________________________________________________chyba do niemiec :polew: :polew:

Opublikowano

troche wiary wywieje

Opublikowano

troche wiary wywieje

nie można za bardzo na to liczyć, że jak ludzie wyjadą to już będzie można przebierać z robotą :no: nie sądzę :no: :no: :confused4: :confused4:

Opublikowano

zobaczymy

Opublikowano

to czy juz nikt tu nie pracuje :gwizdanie:

Ja pracuję cały czas.... :wink4:

[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 20:22_________________________________________________

troche wiary wywieje

nic podobnego.... Ci co mieli wyjechać już wyjechali... tym bardziej, że rynek Niemiecki to chyba branża budowlana bo IT jest cienka strasznie...

[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 20:23_________________________________________________

Siemano Bandziory :hi: :hi: :hi:

A mnie dzisiaj w pracy spotkała średnio miła niespodzianka, otóż z powodu reorganizacji firmy i przekształcenia w spółkę szefo zlikwidował stanowsiko pracy i dostałem wypowiedzenie :blink: :blink: :blink: :blink:

Sieee porobiłooo.... :decayed: :decayed: :decayed:

Mam czas do 31. maja, żeby coś znaleźć. Czadowo :kox: :kox: :kox: :kox:

Idę się napierdolić na tę okazję.

jest takie przysłowie - "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło." :gwizdanie:

[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 20:24_________________________________________________

http://www.maxior.pl/film/134396/Znakomity_drift

no to kto umie driftować :naughty: :naughty: :good: :good: :good: :> :> :>

4:25

:kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 20:27_________________________________________________

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

hehehe Pantonik widziałem już wcześniej :kox: :kox: :kox::good: :good: :good:

w sumie kierowcy tego sprzęta nie pytałem :> :> :> :> :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 20:30_________________________________________________Na pierwszym filmiku - jak to się mówi "kółka nie nadążają się kręcić" :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 20:35_________________________________________________Ewidentnie koleś lubi "jeb.nąć w kocioł" :decayed: :decayed: :decayed: :> :> :> :good: :good: :good:

Opublikowano

Kimiasz to nie ciekawie :thumbdown:

a jak tam z tym twoim znajomkiem co warsztat otwierał :gwizdanie:

Rozbudowywał :decayed:

Ja tam się przejąłem średnio mało że tak powiem, w moim zawodzie (programista serwisów internetowych) jak na razie ofert nie brakuje.

Będzie dobrze.

Mario, dziękuję Ci naprawdę z całego serca za zainteresowanie, będę myślał o Twojej propozycji.

Póki co, rozejrzę się w ofertach w moim fachu, a jest tego trochę :P

Opublikowano

może widzieliście ale i tak jestem pod wrażeniem jazdy gościa

Opublikowano

hehehehe Ken też robi niezłą robotę :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:31_________________________________________________

Opublikowano

może widzieliście ale i tak jestem pod wrażeniem jazdy gościa

]Ken Block's Gymkhana THREE, Part 2; Ultimate Playground; l'Autodrome, France

nie macie wrażenia że coś my trzeszczy w lewym tylnim kole? :evil::blink::decayed:

Opublikowano

chyba hamulce mu się zacierają bo tak kopci :P