MarianekZg Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 :hi: już nie daje rady - trzeci dzień :drunk: :heat:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 :hi: już nie daje rady - trzeci dzień :drunk: :heat: ale co ze teraz tankujesz ??? fpytke kurde ktos musi pracowac zeby tankowac mogl ktos :good: :>
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 http://photoblog.msnbc.msn.com/_news/2011/05/02/6568249-we-think-that-bin-laden-death-photo-is-a-fake
MarianekZg Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 :hi: już nie daje rady - trzeci dzień :drunk: :heat: ale co ze teraz tankujesz ??? fpytke kurde ktos musi pracowac zeby tankowac mogl ktos :good: :> :embarrassed: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Mario grubo :notworthy: :notworthy: :notworthy: a bin placek i tak zyje
Kimi Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Mario grubo :notworthy: :notworthy: :notworthy: a bin placek i tak zyje Też tak myślę, że to ściema.
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Kimiasz a u Ciebie jak tam bo cos czytalem tam kilka stron wczesniej ze slabo wyszlo :/
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Mario grubo :notworthy: :notworthy: :notworthy: a bin placek i tak zyje Też tak myślę, że to ściema. jasne, że ściema..... przeczekali wczorajszy dzień (beatyfikacja JPII) by dzisiaj zrobić szum medialny i pokazywać ludzi, którzy bawią się na ulicy z powodu zabicia BinLadenka..... gimnazjalista by może w taką ściemę uwierzył.... LOL
Kimi Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Kimiasz a u Ciebie jak tam bo cos czytalem tam kilka stron wczesniej ze slabo wyszlo :/ Ano, zgadza się, dostałem w piątek wypowiedzenie. Spoko, damy radę :wink4: :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Kimiasz a u Ciebie jak tam bo cos czytalem tam kilka stron wczesniej ze slabo wyszlo :/ Ano, zgadza się, dostałem w piątek wypowiedzenie. Spoko, damy radę :wink4: :wink4: masz juz cos na oku czy robisz sobie urlop ?
Kimi Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Kimiasz a u Ciebie jak tam bo cos czytalem tam kilka stron wczesniej ze slabo wyszlo :/ Ano, zgadza się, dostałem w piątek wypowiedzenie. Spoko, damy radę :wink4: :wink4: masz juz cos na oku czy robisz sobie urlop ? Nie mogę sobie pozwolić na urlop Na razie jestem na wypowiedzeniu do końca maja. Ofert dla webdeveloperów jest trochę, powysyłałem już CV, myślę, że spokojnie coś znajdę.
Kimi Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 czaje a z mechaniki kupa ?? :/ Raz że kupa, a dwa, że u Izy w pracy też jest padaka (firma w stanie upadłości) i nie mogę teraz doprowadzić do sytuacji, w której przykładowo ona będzie na zasiłku, a ja będę dygał za 1500 w warsztacie, "bo to moje hobby". Poza tym, jak tak patrzę wstecz, to trochę szkoda tego czasu i wysiłku włożonego w to, żeby temat webdeveloperki ogarnąć na takim poziomie, na jakim znajduję sie obecnie. Sam nauczyłem się tego wszystkiego, co potrafię, sam znalazłem pierwszą pracę cztery lata temu w agencji reklamowej jako programista (patrząc na to teraz, to w sumie to gówno wtedy umiałem, ale szansę mi dali, bo widzieli chyba, że coś ze mnie będzie). A zrobiłem to wszystko po to, by wyrwać się z zaklętego kręgu śmieciowej pracy i śmieciowych zarobków i teraz, gdy mi się to już udało, chyba niezbyt rozsądnie byłoby znów zaczynać wszystko od nowa. No i co tu ukrywać, pomimo lekkiego zniechęcenia do tematu nadal cos mnie ciągnie do tej klawiatury. Byc może dobrze się stało, że mnie zwolnił, bo to może być szansa trafienia do firmy, gdzie rozwinę skrzydła? Poznam nowe technologie, języki? Wreszcie ktoś mnie wyśle na jakieś obiecywane w rozmowach kwalifikacyjnych szkolenia? Tak sobie własnie pomyślałem [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 15:21 _________________________________________________Seba, zerknij na avatara Skyliner89: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=10416 Valentina Koneser :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 heh no ja jestem jak najbardziej za w sensie ze zgadzam sie z podejsciem powinines juz brnac w tym w czym jestes dobry a jak sie ladnie dorobisz to bedziesz w swoim garazu dlubal swoje autko i juz co do firm kurde jak sie nie dostaniesz do czegos duzego typu k2 lub jakies korpo to znajac zycie szkolenia sa tylko w rozmowie kwalifikacyjnej tak samo jak wiele innych opcji ktore obiecuja jak to jest kolorowo i wogole w warszawie jest tak samo jak czytam ogloszenia to mi sie smiac chce tymbardziej ze mam kilka przykladow a juz takie cuda wypisuja ze oko bieleje dzisiaj to sie usmialem po pachy jak przeczytalem np takie ogloszenie http://www.infopraca.pl/praca/internetowa-zlota-raczka/warszawa/3673922?utm_source=push&utm_medium=email&utm_campaign=ofertas_push co do avatarka to sie chlopak nadaje do ldz bandy
Kimi Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 co do firm kurde jak sie nie dostaniesz do czegos duzego typu k2 lub jakies korpo to znajac zycie szkolenia sa tylko w rozmowie kwalifikacyjnej Właśnie też mnie to zawsze wkurw....ło. Obiecanki cacanki, a jak przychodzi co do czego, to "nie ma pieniędzy", "nie ma czasu" itede. Do K2 mam zamiar zadzwonić w środę, bo wisi u nich ogłoszenie, ale wisi non-stop i się zastanawiam, czy szukają cały czas, czy też to taka sztuka dla sztuki: http://www.k2.pl/kariera_1243.htm Wymagania spełniam, więc czemu nie spróbować, nic nie tracę. [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 15:43_________________________________________________ a jak sie ladnie dorobiszto bedziesz w swoim garazu dlubal swoje autko smiley i juz smiley No dokładnie
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Dostałem SMSa od K4nu "Jest Adaś ur 11:15, 2.5kg 50cm 9/10pkt" BRAWO ! ! ! ! ! ! ! ! ! :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 15:59_________________________________________________ :>
Kimi Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 :good: :good: :good: :good: :good: :good: GRATULACJE DLA RODZICÓW, NIECH SIĘ ZDROWO CHOWA :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi