kanu Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 oj powiem Wam, że to najgorsza doba jaką miałem w życiu... wody odeszły wczoraj o 19:30.... do 6 rano nie zaczęła się akcja po prostu nie było skurczów takich jakie powinny być o 6 rano zaczęły się regularne... po 10 ból był nie do zniesienia (obstawiali ciągle za naturalnym rodzeniem mimo wszystko), po 10 dali jej znieczulenie i to uratowało sytuacje, bo mały źle zareagował na znieczulenie zaczęło mu spadać tętno i musieli na szybko ciąć... żonka już ok, odpoczywa, mały na początku był w inkubatorku ale już chyba jest poza sobie odpoczywa, ja w końcu też odpocznę.... ale cud narodzin zarąbisty taki mały szkrabek jak go przynieśli na mierzenie i ważenie... zatem nowy klubowicz rośnie
Kimi Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 oj powiem Wam, że to najgorsza doba jaką miałem w życiu... wody odeszły wczoraj o 19:30.... do 6 rano nie zaczęła się akcja po prostu nie było skurczów takich jakie powinny być o 6 rano zaczęły się regularne... po 10 ból był nie do zniesienia (obstawiali ciągle za naturalnym rodzeniem mimo wszystko), po 10 dali jej znieczulenie i to uratowało sytuacje, bo mały źle zareagował na znieczulenie zaczęło mu spadać tętno i musieli na szybko ciąć... żonka już ok, odpoczywa, mały na początku był w inkubatorku ale już chyba jest poza sobie odpoczywa, ja w końcu też odpocznę.... ale cud narodzin zarąbisty taki mały szkrabek jak go przynieśli na mierzenie i ważenie... zatem nowy klubowicz rośnie Gratuluję, widzę, że poród przebiegł niemal identycznie jak u mojej Izy (poza znieczuleniem i godzinami reszta się zgadza ) No to witamy w Klubie Tatusiów :decayed:
MarianekZg Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Dostałem SMSa od K4nu "Jest Adaś ur 11:15, 2.5kg 50cm 9/10pkt" BRAWO ! ! ! ! ! ! ! ! ! :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 15:59_________________________________________________ :> :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: gratki kanu :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 16:45_________________________________________________kanu już możesz szukać nowego autka dla siebie a B7 dla Adasia :decayed: :decayed: :decayed:
kanu Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 kanu już możesz szukać nowego autka dla siebie a B7 dla Adasia przerzucę się na B9 akurat może będzie mnie stać jak junior dorośnie
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 kanu już możesz szukać nowego autka dla siebie a B7 dla Adasia przerzucę się na B9 akurat może będzie mnie stać jak junior dorośnie nom moje szczere gratulacje... chciałem odpisać na SMSa ale Nokia E66 dała d*py i ma jakiś problem.... 18lat i fury w domu nie zobaczysz więc za kilka lat zacznij poważnie myśleć nad autem dla siebie...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 A tak na marginesie...u Tomka znów się pali min. oleju - zdjęliśmy osłonę, wycieków brak, wyjąłem wtyczkę, sprawdziłem piny i pobieżnie wiązkę - żaden kabelek nie jest luźny, przycięty, czy coś...zatem - czujnik?
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 A tak na marginesie...u Tomka znów się pali min. oleju - zdjęliśmy osłonę, wycieków brak, wyjąłem wtyczkę, sprawdziłem piny i pobieżnie wiązkę - żaden kabelek nie jest luźny, przycięty, czy coś...zatem - czujnik? VCDS nic nie krzyczał.... a sprawdzałem silnik jak zaczęły się te jaja z kontrolką poziomu oleju...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Panton, nie przesadzaj;p Silnik ma się dobrze i olej jest;] Problem tylko w tym, że fis truje d*pę o min. oleju, a na kablach nie ma żadnego zwarcia, uszkodzeń mechanicznych, ani nic. Chyba czujnika trzeba szukać, albo chociaż go wyczyścić
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 DJ a czy ja sprawdzałem silnik?...proszę Cię.... w engine sprawdzałem czy przypadkiem nie ma błędów związanych z j**niętym czujnikiem poziomu oleju....bo to było moje pierwsze podejrzenie mając na uwadze, że poziom oleju na bagnecie jest OK (sam sprawdzałem) - silnik był czysty dlatego powiedziałem dla Tomka by podjechał do Ciebie na obczajenie kabelków i czujnika przy misce - ewentualnych wycieków.....
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 no to nie ma to tamto jak juz sie ladnie wszystko ulozy to czekamy na jakies pepkowe lato jest grila mozna sieknac chocby na geancie :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Ty seba pamiętaj o 7.05;] Panton - widocznie czujnik ma swoje humory i dlatego odpierdziela
Bruno_74 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Może jak spuścisz olej przestanie świecić Mi chłopaki odłączyli uwaloną przepływkę i auto zaczęło jeździć
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Ty seba pamiętaj o 7.05;] Panton - widocznie czujnik ma swoje humory i dlatego odpierdziela nom więc co by chłopaka nie wpędzać od razu w koszty (możliwe, że jest j**nięty ale wtedy na pewny bym znalazł 00562 -Sensor for Oil Level/Temperature (G266) a było czysto) to proponowałbym przeczyszczenie go i pośmigać.... jeżeli znowu wywali kontrolka na zegarach to wycieczka do ASO po nowy czujnik oleju (wcześniej sprawdzając stan oleju na bagnecie czy faktycznie jest ok...) generalnie jak dla Tomka się zapali to gówno to powinien się zatrzymać... otworzyć maskę i ponownie ją zamknąć.. ECU odbierze to jako sprawdzenie stanu oleju i przez 60km nie będzie sprawdzał stanu... więc skasować licznik dzienny.... jeżeli po +/- 60km ponownie zaświeci się ta kontrolka a stan oleju jest wporządku to czujnik jest brudny/j**nięty
Bruno_74 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 A propo przepływki znalazłem nową za 250 brać ?
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 a pisałeś do TOM77 za ile jest w stanie załatwić przepływke do Twojego paździerza?
Bruno_74 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Pisałem PW jeszcze nie odpisał. Ja mówię o nowej chyba boscha
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ja właśnie twierdzę, że jakiś syf w czujniku jest, no, ale na razie poprosiłem tomka o odpięcie aku na chwilkę. Raczej rzadko te czujniki się psują, ale sobie poczytałem, żeby jeszcze czujnik otwarcia maski zczaić
Rekomendowane odpowiedzi