Seba_LDZ Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 tez prawda swieta racja cofam to co powiedzialem ja jestem normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 wiesz dobra baba to cudza baba :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: cudze chwalicie -swego nie znacie :> :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 czy ktoś coś wie o sobocie, bo sprawa ucichła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 ja wyganiam wujka z dzialki zeby tam jechac bo zwalil sie z zona bo to jest dzialka mojego taty i jego, moj tata juz do niego dzwonil ze chcemy tam jechac i zeby sie wyniosl i dzis ponoc maja wyjezdzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 czy ktoś coś wie o sobocie, bo sprawa ucichła :gwizdanie: ja wyganiam wujka z dzialki zeby tam jechac bo zwalil sie z zona bo to jest dzialka mojego taty i jego, moj tata juz do niego dzwonil ze chcemy tam jechac i zeby sie wyniosl i dzis ponoc maja wyjezdzac Ja niestety nie dam rady dotrzeć :no: ;( ;( :confused4: ale myślę, że nie przeszkodzi to wam w :drunk: :embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a w ogole ile osob sie na to pisze ze tak zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 chyba wujkowi będziesz musiał tak powiedzieć: PSY - wy***rdalać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ty DJ skad wiedziales ze takiego passata ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 16:36_________________________________________________jeszcze mi powiesz, że to Twój wujek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 nie no tego to Ci juz nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 tooooo fajnie :polew:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 18:09_________________________________________________do testow przejazdzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Reklama dla V-tech-a za***ista :> :> :> rem1k dobrze, że u Ciebie się tak nie skończyło :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 18:36_________________________________________________Pany troszkę inny temat popłakałem się przy oglądaniu :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem1k Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Reklama dla V-tech-a za***ista :> :> :> rem1k dobrze, że u Ciebie się tak nie skończyło :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 18:36_________________________________________________Pany troszkę inny temat ja pier**** co to k**wa za firmy są teraz? jedna lepsza od drugiej. faktycznie. to ja chyba wielki szczęściarz jestem a vtech w gumki leci ostro... jak zwykle przy takiej okazji serdecznie polecam firmę lotus z przybyszewskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a w ogole ile osob sie na to pisze ze tak zapytam no właśnie może by się chętni określili iw końcu coś byśmy może ustalili czy jedziemy na działkę czy może do arturówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 wszystko zależne od pogody, moim zdaniem - tomek twierdzi, że jest gdzie się schować w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 myśle że skład jest znany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 grill jest na miejscu czy ktoś weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi