Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 na razie nic nie wiem cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 ale po moich przejsciach nie wiem czy klubowicz to nie za malo [br] to od razu VIP-a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 to będziemy mieli teraz większe chody teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Tomkowi to zamiast "władca postów" to np "władca zakrętów" albo skrót od VIP - Very Intensive Pressure (pedału gazu oczywiście) :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 a wiec tak: gadalem z Chrissem wlasnie ze nie ma sensu jechac tam daleko na dzialke bo a to ktos bedzie wracal wczesniej ktos pozniej dojedzie i pojedzimey na moja dzialke tutaj w lodzi blizej, gdzie posiedziec jest w razie czego przespac sie tez jest gdzie adres Sołecka 17 c albo d jak chcecie obie sa moje. Blizsza lokalizacja to za selgrosem na rokicinskiej, wiecej szczegolow to juz pod komem bo ja spadam do warszawy do szkoly bede jutro kolo 14 w lodzi spowrotem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Tomkowi to zamiast "władca postów" to np "władca zakrętów" albo skrót od VIP - Very Intensive Pressure (pedału gazu oczywiście) :> :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: albo skrót od VIP - Very Impatient Penis :naughty: :polew: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Tomkowi to zamiast "władca postów" to np "władca zakrętów" albo skrót od VIP - Very Intensive Pressure (pedału gazu oczywiście) :> :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: albo skrót od VIP - Very Impatient Penis :naughty: :polew: :> ooo widzisz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 A teraz koledzy kulturalnie napiszą kto jedzie "podlewać" działkę Tomaszowi w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 no ja mysle ze bede jakos napewno nie wiem na jak dlugo bo nie wiem o ktorej sie umowimy ale bede heheh moze z kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 no ja mysle ze bede jakos napewno nie wiem na jak dlugo bo nie wiem o ktorej sie umowimy ale bede heheh moze z kierowca tak jak Tomek napisał wygodniej będzie się spotkać bliżej łodzi jeżeli chodzi o godzinę to myślę że możemy się umówić około 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 bedzie ciezko ale postaramy sie byc o tej z grila na grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 z wódki na gorzałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 co myślicie o tym http://www.groupon.pl/deals/lodz?nlp=&CID=PL_CRM_96_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 co myślicie o tym http://www.groupon.pl/deals/lodz?nlp=&CID=PL_CRM_96_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies O to nawet blisko mojej pracki :] doliczyć trzeba filtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 nie znam sie i moze sie myle ale pewnie 100 gramow nie starczy Oferta obejmuje odgrzybianie, napełnianie czynnikiem chłodzącym (100 gramów) i sprawdzenie szczelności układu klimatyzacji w samochodach osobowych i busach Możliwość zakupu dodatkowych 100 gramów czynnika w cenie 10 zł ot caly myk moze w Tata nano by styknelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 nie znam sie i moze sie myle ale pewnie 100 gramow nie starczy Oferta obejmuje odgrzybianie, napełnianie czynnikiem chłodzącym (100 gramów) i sprawdzenie szczelności układu klimatyzacji w samochodach osobowych i busach Możliwość zakupu dodatkowych 100 gramów czynnika w cenie 10 zł ot caly myk moze w Tata nano by styknelo też sie nad tym zastanawiamale w sumie to chyba tylko trzeba uzupełnic ewentualny ubytek ciekawe co mieli na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 nie znam sie i moze sie myle ale pewnie 100 gramow nie starczy Oferta obejmuje odgrzybianie, napełnianie czynnikiem chłodzącym (100 gramów) i sprawdzenie szczelności układu klimatyzacji w samochodach osobowych i busach Możliwość zakupu dodatkowych 100 gramów czynnika w cenie 10 zł ot caly myk moze w Tata nano by styknelo też sie nad tym zastanawiamale w sumie to chyba tylko trzeba uzupełnic ewentualny ubytek ciekawe co mieli na myśli Temat był przerabiany i na jedno wyjdzie... więc nic super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Na pewno ubytek jest standardowo większy niż 100 gramów. Poza tym filtr też podlega wymianie. Reasumując trzeba popytać u innych czy to się w ogóle kalkuluje. Ja w każdym razie muszę takowy zabieg przeprowadzić i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 u mnie też dobrze by było zajrzeć bo od dwóch lat nic nie robiłem oprócz czyszczenia nawiewów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi