Gość SpongeBob Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 no to tak jak ja poszedlem po tego weza chcialem kulturnie zapytac ciecia czy moge wejsc i sie dre halo halo i nic to sobie asm otworzylem do jednej budy wszedlem do drugiej i ni zywej duszy no to wszedlem na hale widze ze lezy waz to odcialem i wyszedlem
Kimi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Władowaliśmy się przez kasę, babka za nami krzyczała, ochroniarz pilnował;D Czyli mówiąc oględnie, wjebaliście się na chama :D [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 23:03_________________________________________________ no to tak jak ja poszedlem po tego weza chcialem kulturnie zapytac ciecia czy moge wejsc i sie dre halo halo i nic to sobie asm otworzylem do jednej budy wszedlem do drugiej i ni zywej duszy no to wszedlem na hale widze ze lezy waz to odcialem i wyszedlem Ale to już jest przegięcie trochę, nie? W sensie braku ciecia oczywiście
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Władowaliśmy się przez kasę, babka za nami krzyczała, ochroniarz pilnował;D Czyli mówiąc oględnie, wjebaliście się na chama :D [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 23:03_________________________________________________ no to tak jak ja poszedlem po tego weza chcialem kulturnie zapytac ciecia czy moge wejsc i sie dre halo halo i nic to sobie asm otworzylem do jednej budy wszedlem do drugiej i ni zywej duszy no to wszedlem na hale widze ze lezy waz to odcialem i wyszedlem Ale to już jest przegięcie trochę, nie? W sensie braku ciecia oczywiście Kimi jak on sam tam rabie ile moze widzialem cale auto drewna zapakowane i pewnie poszedl na nastepne lowy
chriss Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 :polew: cała Polska :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 23:07_________________________________________________każdy tylko patrzy co zaje..ać
Panton Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Kimi link=topic=22268.msg2450340#msg2450340 date=1307307870] Władowaliśmy się przez kasę, babka za nami krzyczała, ochroniarz pilnował;D Czyli mówiąc oględnie, wjebaliście się na chama :D [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 23:03_________________________________________________ no to tak jak ja poszedlem po tego weza chcialem kulturnie zapytac ciecia czy moge wejsc i sie dre halo halo i nic to sobie asm otworzylem do jednej budy wszedlem do drugiej i ni zywej duszy no to wszedlem na hale widze ze lezy waz to odcialem i wyszedlem Ale to już jest przegięcie trochę, nie? W sensie braku ciecia oczywiście Kimi jak on sam tam rabie ile moze widzialem cale auto drewna zapakowane i pewnie poszedl na nastepne lowy Polska.......... :polew: :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 no coz chlopaki ja do siebie na budowe wynioslem w sumie ze 100kg gwozdzi
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 a jak robilismy na nowych sadach na krancowce autobusowej to pierwsze co to 2 kursy ze zlomem te tarcze hamulcowe od jelczy ciezkie ze ledwo mondeo wyjezdzalo
JohnnyLdz Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Dzieki Panowie i Panie tez za mile przyjecie. Teraz juz wiecie kto ma zawsze w aucie wszystkie smary w puszkach Serwis pierwsza klasa, czyli jednak w kupie sila Do zobaczenia
Kimi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Żeby tylko Seba doleciał szczęśliwie, w sumie już półtorej godziny, niedługo powinien być na miejscu [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 23:33_________________________________________________ Dzieki Panowie i Panie tez za mile przyjecie. Teraz juz wiecie kto ma zawsze w aucie wszystkie smary w puszkach Serwis pierwsza klasa, czyli jednak w kupie sila Do zobaczenia Pierwszy spot i trafiłeś na takie "atrakcje" :decayed: Ale wielkie :notworthy: :notworthy: że poczekałeś z nami na Sebka, i że miałeś te smary :good: :good:
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 dobra ja spadam o 3:45 wylatuje do stalowej woli wroce pewnie poznym wieczorem albo w nocy wiec albo do jutra albo do wtorku
Kimi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Sebek doleci... nie panikować... No też nie zakładam innej opcji
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 już śpicie, stare rowery :> Mnie jest zbyt gorąco, nie mogę spać :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 jestem jestem dzieki Pany za serwis :notworthy: dolecialem w prawie 2 godzinki bylem dokladnie 10 min przed polnoca ale musialem jeszcze do bankomatu skoczyc wiec jestem w kazdym razie jest lepiej niz bylo chociaz mialem wrazenie ze przylapalo na trasie ze 2 razy ale felga juz nie byla taka goraca bedzie trzeba i tak przy wymianie klockow zerknac na to tak czy siak jeszcze raz dziekuje za pomoc beda piwka na nastepnym spocie
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 znaczy że mam rowerem przyjeżdżać? Dobrze, że dotarłeś bez większych problemów;) Kolo z passka pewnie również
Rekomendowane odpowiedzi