Panton Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 heheheh Bartek a te klocki to jeszcze sa w miare czy juz jest agonia ? bo jak tak fatalnie to bedzie trzeba je do listy dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Sebek na tych klockach za wiele nie polatasz.... więc dobrze by było dopisać do listy klocki + nowy płyn... to wszystko rozebrać, przeczyścić, założyć nowe klocki, wymienić płyn.... i wtedy hebelki miałbyś fajne... szczególnie przed zimą dobrze by to było zrobić... takie jest moje skromne zdanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 rant na tarczy do stoczenia - koszta 15zł/szt. Klocki - na oko - pojeździsz na tym nie więcej, niż 10kkm. Zaalarmuje Cię fis o zużyciu. W chwili obecnej po prostu się trochę tłoczki zastały i dlatego trzymają. Trzeba to rozebrać, zerknąć, co i jak, wyczyścić, ew. wymienić gumki i tak profilaktycznie zalać nowym płynem, bo to ok 20 zł, a już 2 osoby, którym zmieniałem, faktycznie stwierdziło, ze trochę lepiej auto hamowało po takim zabiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ok no to nie ma wyjscia macie racje takze Bartku jesli moge prosic o dopisanie musi byc dobrze i juz lece w kokona Pany i jeszcze ra zdzieki za pomoc dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Dobrej nocy życzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja dopijam i spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja sobie jeszcze poczytam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jak na razie - tylko przejrzałem (o ile oglądamy to samo :>) Dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jak na razie - tylko przejrzałem (o ile oglądamy to samo :>) Dobrej nocy to samo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam znowu mamy poniedziałek kurde A to co tam się Sebkowi stało? przecież on sie zebrał przedemną kurde taka akcja mnie mineła no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 :hi: oj tam akcja odrazu no klocek sie przytulil za mocno do tarczy [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 06:26_________________________________________________dobra zapinam wrotki i lece na stare miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A ja juz w robocie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie chwal się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ohayoo :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 czuje ze bedzie kuta#owy poniedzialek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Po czym tak wnosisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 wyznacznikiem czy dzien jest dobry czy nie jest ilosc fajnych lasek ktore rano spotkam po drodze do pracy i dzisiaj bylo tylko 8 a przewaznie jest z 16 takze dzisiaj bedzie kibel :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi