DeeJay_Kill Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 ja tam nie wiem, czy na ogólniaka pojadę... na razie mam w perspektywie Hiszpanię, bo moja wątroba może nie wytrzymać nad morzem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 no na grubasa tesciowa kompocik zrobila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Żona wypije jeszcze szklaneczkę i do wyrka :> a co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 pierwszy destyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Żona wypije jeszcze szklaneczkę i do wyrka :> a co tam no to siup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 no pany jeszcze petka zatyram i lece w .......... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 no to siup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 narak do juetrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 no prosze wrocilem do domu i odrazu wiecej sobo na forum jutro jade na real zobacze czy spotkam tego ciecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 będzie buszował w złomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 pojechaliście mi, że popadam w alkoholizm, więc podszedłem do lodówki, otworzyłem i...zamiast browara napiłem się wody. Ćwiczę charakter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 DJ dokumentację przerobiłeś? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 siemka wszystkim... :hi: wtorek to już kurde nie poniedziałek co nie także nie jest źle:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 siemka wszystkim... :hi: wtorek to już kurde nie poniedziałek co nie także nie jest źle:D :hi: nasz dyzurny jak zwykle obecny Mario dzis nie jest piatek tylko wtorek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 jakby ktoś spotkał Miśków to przekażcie, że mają ochrzan :gwizdanie: :mysli: ;( ;( ;( sie pytam ZA CO :?: :?: :?: [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 07:40_________________________________________________ BTW :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 i znowu wtorek byle do piątku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi