MarianekZg Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 :wallbash: EGR wyczyszczony, błąd wczoraj skasowany............................. i dziś k**wa znowu się zaświecił "check engine" :wallbash: idzie oc**jeć Trzeba szukać dalej :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 ale dzisiaj jest masakra podobno ma spasc grad wielkosci szkolnego globusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 ale dzisiaj jest masakra podobno ma spasc grad wielkosci szkolnego globusa hhahaha dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Szykować się wstępnie na sobotę na pranie tapicerki/grilla u grześka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 ale dzisiaj jest masakra podobno ma spasc grad wielkosci szkolnego globusa ojoj niedobrze, bo na rowerku przyjechałem do roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Szykować się wstępnie na sobotę na pranie tapicerki/grilla u grześka bry , a konkretnie gdzie ten Grzesiek rezyduje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno_74 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 I gdzie te globusy mają spadać, może na biegu jakieś lepsze Ac sobie załatwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 faktycznie jakoś dzisiaj tak niewyraźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Magda - Grzesiu pomieszkuje w Ksawerowie, niedaleko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Kimiasz mi przyslal mms zeby mnie wkurzyc chyba i Was tez a to sprzed firmy i moje pytanie czy to jest nowa a6 ??? bo sie przygladalem i sie zgubilem male to to jak a4 ale jakies nie a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Najnowsza szóstka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 kurde fajna jest swiatla maja agresora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 a ja chyba jadę oglądać B8 z kolegą do Malborka;D Napalił się skubany, w dodatku oglądał to Alvaro z forum, sprawdzone też po VIN'ie... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 13:42_________________________________________________co tam jak tam stare developery? Gorąco dziś uffff a ja po mieście w garniturku biegałem, myślałem że się ugotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Magda - Grzesiu pomieszkuje w Ksawerowie, niedaleko mnie osz.... normalnie rzut beretką, to ja się zastanowię[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 14:03_________________________________________________ mrrr.....chciałoby się rzec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Spadam do tego Malborka :> Może zahaczę o Gdańsk i odwiedzę koleżanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Spadam do tego Malborka :> Może zahaczę o Gdańsk i odwiedzę koleżanki poZdrow mojego kuzyna ze Sztumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi