klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ohayoo :hi: Widzę spocik dzisiaj na bogato :naughty: :naughty: Ania, jak będziesz z promu zjeżdżać, to o której? Bo może byśmy się ustawili na małego browca gdzieś w 3-mieście? :kox: :kox: Kimi lece nie jadę autem młody ty nie bądź taki hop do przodu :gwizdanie: spoko stara nie bede
Bartas Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Kimi a z Pusia sie nie pozales :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Kimi a z Pusia sie nie pozales :gwizdanie: A jakoś nie było okazji, zresztą, chyba Pusia gdzieś "zniknęła" :cool1:
zlota1977 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 siema Szwedka hejka Krzyś wiesz że byłam taka zajęta szukaniem reniferów dla Kimiaska że przegapiłam Wasz ślub Ale Gratulacje troche spóźnione ale prawdziwe :oklaski: przekaż małżonce
Bartas Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jeszcze sie ze szwedka nie calowalem :polew: najwyzszy czas
Panton Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 też do chałupy dotarłem a wy już po herbatce we młyńcu myślałem że dłużej to się przeciągnie co ty jutro do roboty tzra isc odrabiac dzisiejszy bankiet [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 21:21_________________________________________________Pyton tak blisko siebie mieszkamy moze po "KOMANDOSIE" lykniemy :polew: :polew: mmaam cooś lepszego
zlota1977 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 ja też zawijam ostatni dzień tyrania a potem miesiąc wakacji!!!!!!!!!!! i czas na całowanie
chriss Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Aniu przegapiłaś powiadasz ale dzięki za życzonka
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 też do chałupy dotarłem a wy już po herbatce we młyńcu myślałem że dłużej to się przeciągnie co ty jutro do roboty tzra isc odrabiac dzisiejszy bankiet [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 21:21_________________________________________________Pyton tak blisko siebie mieszkamy moze po "KOMANDOSIE" lykniemy :polew: :polew: mmaam cooś lepszego moze byc cos lepszego
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nareszcie można trochę spamu poczytać :> W sumie gdyby nie to, że "karcek jaśniepański" był trochę trudny do ukrojenia, to całkiem spoko żarło we młynie
bartek1605 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 a będą tańce na rurze i to na jakiej :polew: opowiadaj jeszcze lepiej niż w Bazylu
kachnazgierz Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 dzięki za mile spędzone chwile bandziorki miśki mówią dobranoc paaaaaaaaaa
Rekomendowane odpowiedzi