kanu Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 nie zalało i pieruny Was w nocy nie trafiły?
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 chyba nie;D Nawet jak widac - router sie nie spalil;D
kanu Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 ja opcjonalnie na noc odpiąłem sprzęty z prądu
Seba_LDZ Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Opublikowano 15 Lipca 2011 a u mnie jak zawsze machineria chodzila cala noc
Szamek Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 a ja dzisiaj sluzbowo bylem w Szamka stronach bardzo przyjemna miescina i pani obslugujaca sklep ....... to co się k**wa żeś nie odezwał? w którym to sklepie byłeś?
Bartas Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Kimiasz no nadal u kogos sa sciagacze wiec zdejmuj jka kazdy bez :]
klysek Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 a ja dzisiaj sluzbowo bylem w Szamka stronach bardzo przyjemna miescina i pani obslugujaca sklep ....... to co się ku*** żeś nie odezwał? w którym to sklepie byłeś? nie miałem do ciebie nr. tel. w sklepie rog ul.Toruńskiej a ul. Kutnowskiej taki sklepik na rogu byla w nim baba co miala za***iste PEKASY jak JUrek Killer
Szamek Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 a ja dzisiaj sluzbowo bylem w Szamka stronach bardzo przyjemna miescina i pani obslugujaca sklep ....... to co się ku*** żeś nie odezwał? w którym to sklepie byłeś? nie miałem do ciebie nr. tel. w sklepie rog ul.Toruńskiej a ul. Kutnowskiej taki sklepik na rogu byla w nim baba co miala za***iste PEKASY jak JUrek Killer pipka jesteś, trzeba było od DJ brać z tego co kojarzę to jest sklep z butami, tak?
klysek Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 a ja dzisiaj sluzbowo bylem w Szamka stronach bardzo przyjemna miescina i pani obslugujaca sklep ....... to co się ku*** żeś nie odezwał? w którym to sklepie byłeś? nie miałem do ciebie nr. tel. w sklepie rog ul.Toruńskiej a ul. Kutnowskiej taki sklepik na rogu byla w nim baba co miala za***iste PEKASY jak JUrek Killer pipka jesteś, trzeba było od DJ brać z tego co kojarzę to jest sklep z butami, tak? nie spozywczak gdzie nic nie ma co mozna spozyc :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Ohayoo :hi: Kimiasz no nadal u kogos sa sciagacze wiec zdejmuj jka kazdy bez :] Oki, będę walczył :good: :good:
Kimi Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 walcz Kimi walcz No muszę, bo już cholera dwa miesiące tak się zbieram do tego, jak kot do srania. A Ada jak kołysała, tak kołysze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
klysek Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 walcz Kimi walcz No muszę, bo już cholera dwa miesiące tak się zbieram do tego, jak kot do srania. A Ada jak kołysała, tak kołysze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak na kutrze w GDAŃSKU
chriss Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Seba http://www.tvn24.pl/0,1710684,0,1,deszcz-zamknal-krajowa-8--kilka-dni-gigantycznych-utrudnien,wiadomosc.html
Kimi Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 walcz Kimi walcz No muszę, bo już cholera dwa miesiące tak się zbieram do tego, jak kot do srania. A Ada jak kołysała, tak kołysze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak na kutrze w GDAŃSKU Albo i lepiej.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Seba http://www.tvn24.pl/0,1710684,0,1,deszcz-zamknal-krajowa-8--kilka-dni-gigantycznych-utrudnien,wiadomosc.html w twoich okolicach tam ładnie wczoraj dopierdzieliło
chriss Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 No słyszałem , u mnie wszystko oki [br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 10:07_________________________________________________jutro jade obczaić
bartek1605 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 słyszałem że Solec i Żarnów ładnie poniszczony
chriss Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 słyszałem że Solec i Żarnów ładnie poniszczony wczoraj z bratem rozmawiałem on mieszka u laski w okolicy Białaczowa to mówi że sajgon ja mam ranczo po drugiej stronie Opoczna więc trochę mnie ominęło
Rekomendowane odpowiedzi