Kimi Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 http://poznan.naszemiasto.pl/artykul/1043559,przerwane-kolonie-wszyscy-szukaja-agnieszki-palac,id,t.html?kategoria=687 może znacie niejaką Panią Pałac ? Jest nam winna kasę za Adasia kolonie :gwizdanie: :blink: :blink: No nie żartuj, że Wasz Adaś tam pojechał
kachnazgierz Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no właśnie nie dojechał, mieliśmy jechać dzisiaj ale jeszcze był słaby i chciałam zadzwonić i porozmawiać ale tel był wyłączony, zaczęłam szperać w necie i dowiedziałam się tych dziwnych rzeczy na szczęście nie zdążyliśmy tam pojechać, dopiero by adaś płakał Najwidoczniej byłej Pani radnej znudziła się uczciwa praca. A tak wogóle to kolonie były z Grupera :confused4: ;(
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 witam ja pakuje zdjecia i zaraz dam linka to sobie obejrzycie
Zalotka_LDZ Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Gratuluje powiększenia rodziny, fajne dzidzie biedny Adaś nie dość, że chory to jeszcze wyjazd nie wypalił, pozdrów go [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 17:56_________________________________________________ :dance: :dance: :dance: dawaj dawaj te zdjęcia Tomuś, już się nie mogę doczekać, ja mam tylko jedno
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 gratulacje - wiadomo dla kogo i wiadomo, z jakiej okazji Mnie natomiast też się coś urodziło, a poród niestety był dość ciężki - wreszcie wyjąłem V'kę i skrzynię z auta;) Qrde, powiem Wam, że jednak cały zestaw razem jest duuuużo większy, niż zwyczajne 4 cylindry + zwyczajna skrzynia;p
marcindlug Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 to teraz poogladaj tunel i powiedz mi czy jest duzo wiekszy od tunelu w b5
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 http://mistrzowie.org/327047/Sikaczu
Seba_LDZ Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 http://mistrzowie.org/327047/Sikaczu :polew: :polew: :polew: :polew: mistrz a ja bylem na koloniach w giewartowie tam pierwszy raz w 6 kalsie podstawowki tak sie naprulem i caly sie pozdzieralem a byly to tylko 2 tanie wina BYK i POKUSA ale niezla lipa kurde babe normalnie ubic ciekawe jak sie sprawa rozwiaze zdjecia pakujcie i podsylajcie linki na pw to zrobie wszystko ladnie w katalogach bedzie mozna ogladac u nas w galerii
Adrenalina Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 gratulacje - wiadomo dla kogo i wiadomo, z jakiej okazji Mnie natomiast też się coś urodziło, a poród niestety był dość ciężki - wreszcie wyjąłem V'kę i skrzynię z auta;) Qrde, powiem Wam, że jednak cały zestaw razem jest duuuużo większy, niż zwyczajne 4 cylindry + zwyczajna skrzynia;p DJ, porody zazwyczaj są ciężkie :gwizdanie:
marcindlug Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 DJ, porody zazwyczaj są ciężkie :gwizdanie: z meskiej perspektywy sa koszmarne w lipcu szwagierka rodzila w ICZMP. byla ulewa, walily pioruny, na porodowce w piwnicy szpitala nie bylo zywego ducha. o 3 nad ranem windy same zaczely jezdzic i daly sie slyszec krzyki rodzacych. scena jak z horroru - w zyciu sie tak nie balem
Seba_LDZ Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 hahahahah Ty sie bales ?? Marcin no 8 stopien wtajemniczenia w krafce duzy chlopak no i sie bales ??? :polew: :polew: tez bym sie bal :decayed: :decayed:
marcindlug Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no daj spokoj - "krafka" moze i wypalila strach z duszy w przypadku spotkan z dresami itp. porodowka to jednak obce srodowisko i te przezycia wywarly straszny wplyw na moja psychike
Seba_LDZ Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 heheheh nom cos w tym jest jedno nie podobne do drugiego heh rozmawialem z Bartkeim tym moim kumplem co byl na spocie astra on tez trenowal z ta Twoja trenerka heheheh bo go pytalem pewnie wpadnie na spota w niedziele ze mna bo ja nie bede w statnie prowadzic mamy wesele na ktorym wodka bedzie sie lala ze scian takze autem nie dotre
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Seba ja przyjechalem po ogolniaku zeby Ci zbiorniczek wyciagac fakturki przywiozlem a Ciebie nie bylo no niu niu
marcindlug Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ja mialem z nia tylko kilka treningow ale to co widzialem utknelo w pamieci jedno co wiem na pewno to to, ze nie chcialbym jej spotkac w ciemnej uliczce
Adrenalina Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no daj spokoj - "krafka" moze i wypalila strach z duszy w przypadku spotkan z dresami itp. porodowka to jednak obce srodowisko i te przezycia wywarly straszny wplyw na moja psychike ...bo mężczyźni to z natury są słabsi psychicznie Nic dziwnego że to kobiety rodzą dzieci
marcindlug Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ...bo mężczyźni to z natury są słabsi psychicznie Nic dziwnego że to kobiety rodzą dzieci cos w tym jest wiem ze niemoglbym pracowac na porodowce nie zmienia to jednak faktu, ze natura tak to sobie wymyslila, ze jestesmy wam potrzebni w fazie produkcji
Rekomendowane odpowiedzi