bartek1605 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 poszło by się ale gorzej z powrotem
Bartas Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 no nie ma moze Miski ??? a Wy Comomaniaki ?
frugodh Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Dj nie znam nikogo takiego, może by spróbować skleić tą część wyłamaną później szpachla do skór albo jakaś inna- trzeba zobaczyć żeby bylo git i pomalować to farbą do skór bo do plastików się nadają, dobierze się odcień i połyskliwość odpowiednie
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Dj nie znam nikogo takiego, może by spróbować skleić tą część wyłamaną później szpachla do skór albo jakaś inna- trzeba zobaczyć żeby bylo git i pomalować to farbą do skór bo do plastików się nadają, dobierze się odcień i połyskliwość odpowiednie Nie ukrywam, że liczę na Ciebie w tej kwestii, bo pomysł na naprawę (własnoręczną) mam taki sam. Nie chcę obciągać dechy skórą, bo zawsze będzie inna faktura i ryzyko, że się odklei, więc najpierw skleję to, co strzeliło, a potem dopiero dotrę na gotowo, zrobię fakturę i pomaluję[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:15_________________________________________________Aha...pyk'a ktoś?[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:16_________________________________________________Tośmy pyk'nęli... no nic - dobrej nocy;]
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 to ja sie przywitam po dlugim czasie nieobecnosci
MarianekZg Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 :hi: no nie ma moze Miski ??? a Wy Comomaniaki ? Bardzo chętnie ale nie dam rady :confused4: jestem dziś ustawiony z kolegą na jego działce. Mariano a jakie masz narzędzia do wymiany [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 21:17_________________________________________________dzisiaj troche po Silerze się pokręciłem i dostałem oczopląsu Powiedz jakie powinienem mieć - co nieco w garażu się znajdzie :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 zaliczona :> Ohayoo :hi: U mnie też :naughty:
Magdalenah Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 witam.....a co tam na piertynie? szykuje sie jakies lechnistwo?
MarianekZg Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 witam.....a co tam na piertynie? szykuje sie jakies lechnistwo? Jarmark Wojewódzki i m.in. koncert Coma :naughty: [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2011, 12:34_________________________________________________ Do tego pewnie jakaś "księżycowa" , pajda chlebora ze smalcorem oraz inne tego typu atrakcje - ogólnie szykują się niezłe balety :good:
Magdalenah Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 aaa faktycznie jak leciałam wczoraj do UMŁ to widziałam jakies budki porozstawiane a to były te na smalec zapewne a zamiast Comy był jakiś orator który wzywał nas do nawracania
MarianekZg Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 aaa faktycznie jak leciałam wczoraj do UMŁ to widziałam jakies budki porozstawiane a to były te na smalec zapewne a zamiast Comy był jakiś orator który wzywał nas do nawracania Jeśli lecisz do UMŁ i widzisz porozstawiane budki "TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE" :polew: :polew: :polew: :polew:
Magdalenah Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 aaa faktycznie jak leciałam wczoraj do UMŁ to widziałam jakies budki porozstawiane a to były te na smalec zapewne a zamiast Comy był jakiś orator który wzywał nas do nawracania Jeśli lecisz do UMŁ i widzisz porozstawiane budki "TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE" :polew: :polew: :polew: :polew: no ten orator mnie zmylił no i tyle sie mówi o przesiedleniach tych co czynszów nie płacą
Magdalenah Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 My nie mamy póki co żadnych planów, może się wybierzemy
Rekomendowane odpowiedzi