Bruno_74 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Przypomnijcie mi kto z klubowiczów ma tanie i dobre części do naszych audiczek. Byłem dzisiaj u DJ i K U R W A okazało się, że walnięta pompa wody. Oczywiście uprzedzam, że 40 tyś temu była wymieniana razem z rozrządem.
Panton Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 proszę Cię Brunowcu skończ z tą herezją....
MarianekZg Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Przypomnijcie mi kto z klubowiczów ma tanie i dobre części do naszych audiczek. Byłem dzisiaj u DJ i K U R W A okazało się, że walnięta pompa wody. Oczywiście uprzedzam, że 40 tyś temu była wymieniana razem z rozrządem. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30793.0 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=44215.0 :wink4:
Bruno_74 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Dzięki za info. Nie wiedziałem, że facet się ogłaszał no forum
Magdalenah Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 bry i tak już dzionek w pracy za pasem i kolejny dzień bliżej emerytury
Seba_LDZ Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 czy taka pompa po takim przebiegu nie powinna isc na reklamacje ?? i ci co robili rozrzad powinni to w gratisie zrobic ??
bartek1605 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 kiedy to było :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 czy taka pompa po takim przebiegu nie powinna isc na reklamacje ?? i ci co robili rozrzad powinni to w gratisie zrobic ?? w 100% się zgadzam Panie Sebastianie :good:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 nom to Bruno bo rozumiem ze robiles rozrzad tutaj ? wiec pewnie masz papierki wiec zawitaj ladnie do panow i powiedz ze zj***li podobnie jak zj***l WSZ
MarianekZg Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 nom to Bruno bo rozumiem ze robiles rozrzad tutaj ? wiec pewnie masz papierki wiec zawitaj ladnie do panow i powiedz ze zj***li podobnie jak zj***l WSZ chyba, że była włożona stara "pumpa" a nowa poszła do żyda :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 są pompy i pompy :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Roszczenia będą słuszne tylko wtedy, gdy go oszukali, czyli pompa nie była zmieniana. Mechanik bierze odpowiedzialność za robotę, a nie za jakość części (chyba, że faktycznie źle założyli pompę i np. oring się podwinął). Z reklamacją pompy wody bym sobie od razu odpuścił, bo to praktycznie nie do wyegzekwowania. Sam kiedyś próbowałem reklamować przegub po 1000km, więc znam temat z autopsji. Napiszą, że uszkodzenie mechaniczne lub coś w ten deseń.
Panton Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Cześć, nie rozumiem ? o to, że pompa nie była ruszana... i dlatego zdechła bo nie miała nalatane 40kkm..... pewnie była jeszcze ruszona po dzwonie co spowodowało jej szybki zgon (co to jest 40k na pompę wody (?) .... nawet zamiennik) :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 17:00_________________________________________________ nom to Bruno bo rozumiem ze robiles rozrzad tutaj ? wiec pewnie masz papierki wiec zawitaj ladnie do panow i powiedz ze zj***li podobnie jak zj***l WSZ życzenia się nie spełnią.... :polew: :polew: :polew: :polew:
Bruno_74 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Więc tak jak wcześniej mówiłem pompa na bank była wymieniona 40 tyś temu razem z rozrządem Znam mechanika parę ładnych lat i razem morze wódy wypiliśmy więc wałek wykluczam. A z reklamacją hmmm.... to jest polska Panowie więc przychylam się do wypowiedzi DJ. Natomiast faktycznie 40 tyś dla pomp to jest nic i nawet dla zamiennika, jak napisał Łukasz. Problem w tym że będę kilka stówek w plecy i dlatego właśnie krew mnie zalewa
MarianekZg Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Bruno napisz do H4mm3R-a może coś będzie miał w dobrych $$$ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=220880.0
klysek Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Seba nuta "KLATA PLECY BARKI" zrobily u mnie na osiedlu sensacje w pracy z reszta tez
Seba_LDZ Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Seba nuta "KLATA PLECY BARKI" zrobily u mnie na osiedlu sensacje w pracy z reszta tez bardzo sie ciesze mam nadzieje ze Kimi ja widzial bedzie motivation Bruno no niby tak ale jest szansa ze mogli zj***c przypadkiem i zalozyc za malo wydajna pompe do Twojego silnika a za to juz oni odpowiadaja jak sie myle to napewno nasze madre techniczne glowy mnie poprawia
kajoTomaszów Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Ben Thomas' B5 Wagon
Rekomendowane odpowiedzi